Gemeente Delft

Op zondag 19 juni is er een extra expositie over exotische kikkers in Natuur- en milieucentrum De Papaver, Korftlaan 6. In huidige tentoonstelling Glibberige Gabbers zijn al enkele boeiende dieren te bewonderen, zoals twee reuzenpadden. Zondag wordt de tentoonstelling tijdelijk uitgebreid met prachtige exotische kikkers. Tijdens de gebruikelijke openingstijden van het Natuur- en milieucentrum van 13.30 tot 16.30 uur is er een deskundige aanwezig om iets te vertellen over deze kleurrijke kikkers. De toegang is gratis. De tentoonstelling Glibberige Gabbers is nog te zien tot en met 26 juni.

Voor meer informatie over Delftse natuur- en milieuactiviteiten kun je terecht op: www.delft.nl/natuurenmilieu.


-----------------------


---- --
Het gemeentelijk Natuur-en milieucentrum De Papaver, Korftlaan 6, is op dinsdag 28 juni gesloten. Van 4 juli t/m 12 augustus is De Papaver op maandag en vrijdag gesloten. De openingstijden zijn dan: dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van van 13.30 tot 16.30 uur.
Vanaf 3 juli bent u van harte welkom om de nieuwe tentoonstellling over Roofvogels te bekijken in De Papaver. Tot en met 26 juni is nog de tentoonstelling Glibberige Gabbers te zien.