Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Joke Tan & Swaantje Kooij doen een Total Makeover

ZELHEM - Schrijfster Joke Tan en zendelinge Swaantje Kooij zijn de hoofdspreeksters op de vrouwenmidweek van 20 - 24 juni 2005 op Vakantiepark & Conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Het thema van deze week is 'Total Makeover'. De titel is gekozen met een knipoog naar tv-programma's waarin vrouwen op ingrijpende en pijnlijke manier een nieuw uiterlijk krijgen. Joke Tan en Swaantje Kooij beloven dat zij vanuit de bijbel zullen spreken over vernieuwing van de totale mens: naar lichaam, ziel en geest. Gasten kunnen hun verblijf boeken in luxe chalets, (sta)caravan of met eigen tent of caravan komen; voor de jongeren zijn er gezellige kamers in De Witte Herberg beschikbaar. Het is ook mogelijk een compleet arrangement voor de midweek te boeken incl. overnachting in de Herberg, alle maaltijden en het programma voor E 135,- all-in. Voor meer informatie en boekingen: www.betteld.nl of 0314-627200; per e-mail info@betteld.nl.

God staat centraal in deze vrouwenmidweek. Het Woord van God zal worden geopend en beide spreeksters zullen enkele inspirerende boodschappen doorgeven. Daarnaast is er veel tijd voor gebed.

Andere programmaonderdelen zijn een lofprijs- & aanbiddingsavond en een middag met schrijfster Joke Verweerd. Zij zal spreken over 'Je bent de mens die je geworden bent.' Onder de noemer 'Het oog wil ook wat' krijgen deelneemsters advies van een visagiste, nailstyliste en kleuradviseuse.

Naast het complete arrangement voor E 135,- kan er ook een maaltijdenarrangement geboekt worden van E 89,95 voor gasten die in een chalet, (sta)caravan of tent verblijven.

De Betteld is een christelijk vakantiepark & conferentiecentrum, dat zich ten doel stelt om haar gasten naast ontspanning een geloofsopbouwend programma te bieden, en zo bij te dragen aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk.



Ingezonden persbericht