BNN

BNN Programma Aankondiging

NU WE ER TOCH ZIJN...

EDDY ZOËY ONDERZOEKT HOE GASTVRIJ NEDERLAND IS

Eddy Zoëy onderzoekt deze zomer vanaf maandag 20 juni van 20.25 uur tot 20.55 uur in Nu we er toch zijn de gastvrijheid van tien Nederlandse gemeentes. Iedere keer wanneer Eddy aanbelt en naar binnen stapt is er het verhaal van de bewoners, soms emotioneel, soms hilarisch. Maar altijd spontaan en vertelt door gastvrije mensen die de camera een blik in hun huis en hun leven gunt.

In de eerste aflevering zien we hoe Eddy de gemeente Westland aandoet. Hij en zijn mannen belanden op een heuse ranch en het duurt niet lang of hij zit met het gezin in de jacuzzi, rookt de sigaren van vader en moeder schenkt nog een glas whisky voor hem in. Niet slecht voor zo'n eerste aflevering, maar zijn de andere inwoners van Westland ook zo gastvrij voor Eddy en zijn crew?

Nu we er toch zijn is vanaf 20 juni tot en met 22 augustus elke maandagavond te zien op Nederland 2. Het Noord-Hollandse Valkenswaard is in de tweede aflevering aan de beurt en de gastvrijheid van Delfszijl wordt in de derde aflevering op de proef gesteld.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555321, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl