Gemeente Katwijk


* Werkzaamheden aan de riolering aan de Valkenburgseweg


---

Werkzaamheden aan de riolering aan de Valkenburgseweg

Katwijk, 9 juni 2005

In verband met rioleringswerkzaamheden wordt de Valkenburgseweg, tussen de Molentuinweg en de Molenweg, vanaf woensdag 8 juni afgesloten voor het verkeer.

In aansluiting van deze werkzaamheden worden de asfalteringswerkzaamheden op het kruispunt Molentuinweg / Valkenburgseweg uitgevoerd. Dit betekent dat het kruispunt vanaf maandag 20 juni t/m vrijdag 24 juni 2005 (week 25) is afgesloten voor het verkeer.

Ten slotte is het kruispunt vanaf maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli (week 26) deels gestremd in verband met onderhoudswerkzaamheden aan de verkeersregelinstallatie.

Omleidingen
Als gevolg van de afsluiting wordt het verkeer richting Rijnsburg (v.v.) omgeleid via de N 206 en de Noordwijkerweg of via de Ir. G. Tjalmaweg en de A44. Het verkeer richting Valkenburg en de Katwijkerbroek (v.v.) wordt omgeleid via de Ir. G. Tjalmaweg en de Voorschoterweg.

Openbaar vervoer
Tijdens de werkzaamheden kunnen de betreffende bussen vanuit Sandtlaan (Rijnsburg) niet rechtsaf richting Rijnstraat rijden. Het busvervoer moet tijdelijk de route Molentuinweg, N 206 en afrit N 206 richting Zeeweg volgen. In week 22 zal het busvervoer richting Valkenburg omgeleid worden via de N206 en de Ir. G. Tjalmaweg. Voor de overige dienstregeling heeft deze afsluiting geen gevolgen.

Afvalinzameling
Met betrekking tot de afvalinzameling verzoeken wij de bewoners om, indien nodig, de afvalcontainers tijdens de werkzaamheden buiten het afgezette werkgebied te plaatsen.