Gemeente Zwolle

Werkzaamheden IJsselallee en Oldeneelallee

In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 juni 2005 voert de gemeente asfalteringswerkzaamheden uit aan zowel de Oldeneelallee als de IJsselallee. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 18.00 en 06.00 uur en hebben gevolgen voor het verkeer. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.


1
De werkzaamheden aan de Oldeneelallee worden uitgevoerd aan het weggedeelte dat ligt tussen de Soestwetering en de Nipkowstraat (richting Heino / Almelo). Op de IJsselallee wordt op twee plekken aan de weg gewerkt: het deel tussen de tunnel IJsselallee en het kruispunt met de Ittersumallee (richting Wijhe / Almelo) en ter hoogte van de Nieuwe Veerallee en de brug over het spoor (richting Wijhe / Almelo).

Gevolgen voor het verkeer
De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer. De omleidingsroutes worden middels borden aangegeven.

Oldeneelallee
De beide rijstroken op de rijbaan richting Heino zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Dit verkeer wordt omgeleid via de Marsweg / Gerenweg.

IJsselallee: tunnel - kruising Ittersumallee
Beide rijstroken van de rijbaan richting Almelo / Wijhe zijn gedurende de uitvoering afgesloten. De twee rijstroken op de baan richting de A28 wordt daarom opgedeeld. Eén rijbaan richting A28 en één richting Almelo / Wijhe. Links of rechts afslaan op het kruispunt ter hoogte van de Ittersumallee is niet mogelijk. Het verkeer met een bestemming op de Marslanden of in de aangrenzende woonwijk (Ittersum) moet tijdelijk omrijden via: de Oldeneelallee (bestemming Marslanden) of de Burgemeester De Vos van Steenwijklaan, Oldeneelallee, IJssellallee (bestemming woonwijk).

IJsselallee: Nieuwe Veerallee ? na spoorbrug
Beide rijstroken van de rijbaan richting Wijhe / Almelo zijn afgesloten. Het verkeer wordt daarom omgeleid via de Nieuwe Veerallee, Westerlaan, Nieuwe Deventerweg, Hortensiastraat, Marsweg, Oldeneelallee. Verkeer van de Spoolderbergweg, Blaloweg en Nieuwe Veerallee wordt geadviseerd om via de afslag Zwolle Noord en de Ceintuurbaan baan hun route te volgen.

Nadere informatie
Meer gedetailleerde informatie over de uitvoering van het werk en de omleidingsroutes is na te lezen op: www.bereikbaarheidzwolle.nl.