Gemeente Berkel en Rodenrijs

Algemeen nieuws

Nieuwe gemeentegids binnenkort op de mat
De gemeentegids verspreiden wij van 20 juni t/m 24 juni a.s. huis-aan-huis. Mocht u in de week van 27 juni nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt er één ophalen in de hal van het gemeentehuis of contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente, telefoon (010) 514 0805.

Nieuw ontwerp
Bij het ontwikkelen van deze vernieuwde gids stond het gemak van de gebruiker voorop. Daarom is gekozen voor een makkelijk hanteerbaar, iets groter formaat en een eenvoudig trefwoordenregister.

Ook als telefoongids
Aan de ene kant van de gids bevindt zich De gemeentegids met het gemeentelijke deel en een wegwijzer waarin u organisaties en verenigingen kunt vinden. Aan de andere kant bevindt zich het nieuwe Lokaal Totaal, een telefoongids van Berkel en Rodenrijs. Hierin staan op alfabetische volgorde de telefoonnummers van alle particulieren, bedrijven en instellingen vermeld.

Het deel De gemeentegids bevat als vanouds informatie over het bestuur van de gemeente, de gemeentelijke organisatie en gemeentelijke producten en diensten. Deze informatie is afkomstig van de gemeente. Daarnaast bevat dit deel een handige wegwijzer met informatie over onderwerpen als cultuur en vrije tijd, dienstverlening, dieren, huisvesting, medisch, milieu, onderwijs, religie, sport, vervoer en zorg. Uiteraard zijn ook het verenigingsleven en de maatschappelijke organisaties hierin vertegenwoordigd. Deze informatie wordt niet door de gemeente maar door de uitgever Suurland BV controleerd en up to date gehouden.
Als u voor de Wegwijzer of voor Lokaal Totaal veranderingen wil doorgeven, dan zit er een Reactieformulier in de gids die u kunt opsturen naar Suurland BV in Eindhoven. Ook kunt u Suurland BV mailen, callcentre@suurland.nl.