Dienstenbond CNV

Ledenvergadering over stand van zaken Import Flora Holland Rijnsburg 16-06-2005

Afgelopen vrijdag heeft FloraHolland uit de doeken gedaan aan welke maatregelen zij denken om het tekort bij Import op te lossen. De boodschap die daaruit naar voren kwam was een forse. Inmiddels heeft Basis en Beleid verder inzicht gegeven over de cijfermatige onderbouwing van de conclusies die gevonden zijn. Iedereen heeft daar kennis van kunnen nemen.

Maandag 20 juni 2005 om 19.30 uur
zal in de importkantine een ledenvergadering worden gehouden. Deze zal een uur duren. Daar zal de stand van zaken nog eens toegelicht worden en zullen ook de voorgenomen stappen worden uitgelegd.

Deze vergadering is alleen voor leden van CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten! Niet-leden kunnen alleen aanschuiven als zij direct lid worden.

Aangezien er nog al wat op de rol staat voor Import Rijnsburg is het wellicht geen slecht idee om lid te worden. CNV Dienstenbond knokt voor de leden en zal dat blijven doen voor uw arbeidsvoorwaarden. Nog geen lid? Dat wordt dan nu hoogt tijd!

Met vragen over deze nieuwsflits kunt u contact opnemen met bestuurder, Fedde Monsma. Telefoon 023 - 5670615 of e-mail f.monsma@cnvdibo.nl