Ingezonden persbericht


Mamut Small Business Concierge finalist Microsoft Worldwide Partner Awards 2005

Schiphol-Rijk, 20 juni 2005 - De Small Business Concierge-oplossing van Mamut is één van de finalisten in de strijd om de Microsoft Worldwide Partner Awards 2005. Het product van Mamut neemt deel in de categorie Software Solution Competency. De finale telt zes finalisten, waarbij Mamut met de Small Business Concierge de enige finalist is uit Europa. De wereldwijde winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Worldwide Partner Conference 2005 van Microsoft, die plaatsvindt in Minneapolis (VS) van 8 tot 10 juli 2005.

De finalisten en winnaars worden door Microsoft beschouwd als bedrijven met oplossingen die daadwerkelijk vooroplopen in de industrie.

"Dit project is een concreet voorbeeld van de langetermijnrelatie tussen Microsoft en Mamut. Gezamenlijk leveren we een geïntegreerde totaaloplossing aan kleine bedrijven in geheel Europa", zegt Jean-Christophe Berthier, directeur Small Business, Microsoft EMEA.

"Het bieden van extra waarde aan klanten is altijd de centrale gedachte geweest bij Mamut", zegt Dave Kroder, Country Manager Nederland bij Mamut. "Wij zijn daarom heel blij met deze nominatie, die onderstreept dat Mamut vooroploopt bij de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke oplossingen voor kleinere organisaties. Het Microsoft Partner Programme stelt Microsoft in staat om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatieve bedrijfsoplossingen te belonen."

Small Business Concierge is een compleet pakket van bedrijfssoftware voor ondernemers tot 50 medewerkers, dat gecompleteerd wordt met aanvullende diensten. Beide worden geboden tegen een prijsstelling die tegemoetkomt aan de eisen in het midden- en kleinbedrijf.

###

Over de Microsoft Worldwide Partner Conference
Microsoft reikt ieder jaar onderscheidingen uit aan partners die buitengewone oplossingen hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. De uitreiking van de onderscheidingen vindt plaats tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference. Dit jaar worden onderscheidingen uitgereikt in 15 categorieën, waarbij zowel het klantbelang van de software als de optimalisatie van Microsoft-technologie naar voren komt.

Over Mamut
Mamut is een toonaangevende leverancier van ERP-, CRM- en internetoplossingen voor kleinere ondernemingen in Noord-Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatieverhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 90.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut. Aanvullende informatie over Mamut en zijn producten is beschikbaar op www.mamut.nl