Gemeente Oostzaan

21 juni 2005

-Afsluiting betonbrug Twiskeweg voor autoverkeer
-Raadscommissies

-Commissie OWG

-Mandaten en machtigingen

-Collectevergunning

---

Afsluiting betonbrug Twiskeweg voor autoverkeer Wegens werkzaamheden aan de betonbrug in de Twiskeweg is de brug op 22 en 23 juni a.s. afgesloten voor autoverkeer. De werkzaamheden zullen naar schatting 2 dagen duren. De naastliggende houten brug blijft voor voetgangers en fietsers open. Autoverkeer kan via het Twiske (via de Zuiderlaaik) de Sportvelden, Tennisbanen en de Sporthal bereiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heren Van Dissel 075-6847731 en De Wilde 075-6487735.


---

Raadscommissies
Maandag 26 juni komt de Raadscommissie Algemene Zaken vanaf 19.30 uur bijeen in het gebouw van de Griffie, Kerkbuurt 26 (voormalig ING-gebouw). U bent van harte welkom om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Op de voorlopige agenda staat:

* Verslag wet werk en bijstand;

* Verslag uitvoering Sociale Zaken.

Dinsdag 27 juni komt de Raadscommissie Financiën vanaf 19.30 uur bijeen in het gebouw van de Griffie, Kerkbuurt 26 (voormalig ING-gebouw). U bent van harte welkom om bij deze vergadering aanwezig te zijn. Op de voorlopige agenda staan de volgende onderwerpen:
* Vaststellen programmarekening 2004;

* Accountantsverklaring;

* Resultaatbestemming 2004;

* Notitie grondexploitatie Kolkweg zuid;

* Beleidskaders grondexploitatie;

* Keuze accountant;

* Kadernota

De commissievergaderingen zijn openbaar. Meer informatie over de agendapunten (stukken, indien aanwezig) kunt u inzien op het gemeentehuis. U kunt voor aanvang van de commissievergadering spreektijd aanvragen bij de griffier.


---

Commissie OWG
Dinsdag 28 juni vergadert de commissie Ouderen, WVG-gerechtigden en Gehandicapten om 13:30 uur in het Bartel Jacobsz Centrum achter het gemeentehuis naast de Grote
Kerk (Kerkbuurt 12). Op de agenda staat:

* De Bestuursverordening commissie OWG

De vergadering is openbaar. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.


---

Mandaten en machtigingen
Het sectorhoofd Grondgebiedzaken maakt bekend dat hij machtiging heeft verleend aan de beleidsmedewerker en de technisch medewerker Bouwen en Wonen voor het verrichten van de ambtelijke welstandstoets bij het toetsen van aanvragen voor bouwvergunningen. Het sectorhoofd Inwonerszaken en Middelen maakt bekend dat hij mandaat resp. machtiging heeft verleend aan de beleidsmedewerker en de senior administratief medewerker Burgerzaken voor een aantal besluiten en andere handelingen, zoals die zijn vermeld in het register bij de Mandaatregeling Oostzaan 2005. Tevens maakt hij bekend dat hij machtiging heeft verleend aan alle medewerkers van de cluster Facilitaire Zaken voor enkele administratieve handelingen. De commissie voor bezwaar- en beroepschriften en haar voorzitter maken bekend dat zij (onder)mandaat respectievelijk machtiging hebben verleend aan de secretaris van de commissie voor het nemen van enkele besluiten en het verrichten van andere handelingen ten behoeve van een zorgvuldig bezwaarproces.
Bovenstaande (onder)mandaten en machtigingen zijn ter inzage bij de balie van het gemeentehuis.


---

Collectevergunning
Van 26 juni t/m 4 juli collecteert het Nederlandse Rode Kruis.

Terug naar boven