FloraHolland


Vakantierondleiding op FloraHolland in de zomervakantie

NAALDWIJK (persbericht 20 juni 2005) - FloraHolland vestiging Naaldwijk organiseert in de zomervakantie (4 juli t/m 19 augustus) iedere dinsdag en vrijdag speciale vakantierondleidingen. Elke rondleiding begint om 08.00 uur bij restaurant Fleuresto op het veilingterrein in Naaldwijk. Bezoekers hoeven zich van tevoren niet aan te melden.

De rondleiding wordt geleid door een van de excursieleidsters. Zij laat de vele facetten van de veiling zien en geeft uitleg bij de activiteiten. Zo wordt er onder meer een kijkje in de grootste koelcel ter wereld genomen. Verder komen de afmijnzalen en de distributiehallen aan bod. Daar worden miljoenen bloemen en planten verkocht en verdeeld onder de vele kopers. Het programma eindigt om 10.30 uur.

De kosten voor deze rondleiding onder begeleiding zijn 2,- per persoon. De rondleiding start bij restaurant Fleuresto op het veilingterrein, Dijkweg 66. Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van restaurant Fleuresto of op het tegenoverliggende parkeerdak (volg P-toeristen).

Voor meer informatie kijk op www.floraholland.nl. Speciaal in de zomervakantie kan er na het bezoek aan de veiling een gratis bezoek worden gebracht aan twee kwekerijen in het Westland onder begeleiding van een excursieleidster.


---