Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vier workshops over 'Succesvol ondernemen' op één middag

Succesvol ondernemen staat op woensdag 20 juli centraal tijdens vier interactieve workshops. Bezoekende ondernemers kunnen in congrescentrum Meerwold in Groningen meer inzicht krijgen in ondernemen en tegelijk netwerken en het nuttige met het aangename verenigen.

Op het programma staan achtereenvolgens praktijkgerichte workshops van Chris Beuker (Asio Management), Gert Klooster (communicatiespecialist), Marleen Zoon (Lynck + Zoon ontwerpers) en Richard S.T. de Vries (De Vries Advies & Training). Tussen de bedrijven door is er gelegenheid voor netwerken en voor een maaltijd.

Chris Beuker gaat tussen 16.15 en 16.45 uur in op "De bijzondere meerwaarde voor uw organisatie door klantgericht ondernemen". Gert Klooster behandelt van 16.45 tot 17.15 uur het thema "Een uitgekiende PR-, pers- en promotiestrategie voor uw organisatie".

Marleen Zoon noemt haar workshop van 17.15 tot 17.45 uur 'Gewoon een leuk dingetje. Een conceptloos ontwerp bestaat niet'. Na de broodmaaltijd sluit Richard S.T. de Vries af met de workshop "Het rendement van commerciële communicatie voor uw organisatie".

Ondernemers worden via e-mail en persberichtgeving uitgenodigd voor deelname. De kosten van het workshopprogramma (inclusief maaltijd en drankjes) bedragen 49,50 euro per persoon. Opgave is mogelijk per mail (info@devries-adviesentraining.com) en fax (050 - 3143470). De inschrijving sluit op 10 juli.

EINDE PERSBERICHT