Fujifilm


20 Jun 2005

FinePix Z1 nu leverbaar FinePix Z1 met "Real Photo Technology"

De FinePix Z1 is met de 5,1 miljoen pixels Super CCD HR V een ultra compacte en stijlvolle digitale camera die zal blijven verassen. De FinePix Z1 heeft dan ook een volledig metalen body en is door zijn handzame formaat overal inzetbaar. In slechts 0.6 seconde is de camera gebruiksklaar en met een ontspanvertraging van 0,01 seconde zult u geen fotomoment meer missen. De FinePix Z1 heeft een gigantische LCD Het aansluiten op de computer of TV is ook zeer eenvoudig met behulp van het reeds meegeleverde docking station.

Daarnaast is deze camera voorzien van allerhande technische hoogstandjes om slechte lichtomstandigheden het hoofd te bieden. Dankzij de nieuwe unieke Real Photo Technology, kunnen er zelfs bij ISO 800 nog fotos met volledige resolutie gemaakt worden. Resultaat; fotos met een minimale ruis en extra scherpte. Deze hogere gevoeligheid maakt ook snellere sluitertijden mogelijk en dat helpt tegen bewogen/wazige fotos in bijvoorbeeld een donkere omgeving.

Een bijkomend voordeel van de Real Photo Technology is de bedieningssnelheid door het gebruik van de modernste processor. De FinePix Z1, ziet er niet alleen snel uit, maar gedraagt zich daar ook naar. De camera heeft ook een hoge snelheid modus. Deze maakt het vastleggen van bewegende onderwerpen makkelijker. Zodoende kunnen zelfs de meest onverwachte momenten gevangen worden in echte Fujifilm kleuren. Voor First Class fotos kiest de kritische digitale fotograaf de FinePix Z1

Meer specifieke informatie is te vinden op de website van Fujifilm.

sB voor de FinePix Z1 productinformatie ga direct naar: www.fujifilm.nl/z1

sB voor de Real Photo Technology informatie ga direct naar: www.fujifilm.nl/realphototechnology

sB voor de verkoopadressen digitale cameras ga direct naar: www.fujifilm.nl/verkoopadressen