Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


20 juni 2005


Winterswijk / Lichtenvoorde - Drankrijders betrapt


Agenten hebben afgelopen nacht (20/6) bij een controle op de Vrendenseweg een 24 jarige automobilist uit Winterswijk betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het politiebureau 0,7 prom. De man kreeg een boete.


Tegen een 46 jarige automobilist uit Enschede werd zondagmorgen proces verbaal opgemaakt. Agenten controleerden de man rond 09.50 uur op de Europaweg. De man stond met zijn auto in de berm en rook naar alcohol. Hij blies op het politiebureau 1,7 prom.
De man bleek een rij-ontzegging te hebben. De politie maakt proces verbaal op.


Varsselden - Op de bon bij het Slootermeer


Agenten hebben zondag 15 bonnen uitgeschreven. Bij recreatieplas Slootermeer stonden 15 auto's geparkeerd in de parkeerverbodzone. Dit wordt duidelijk aangegeven middels borden.


Harreveld - Gewond tijdens survival


Een 36 jarige man uit Veenendaal is zondagmiddag tijdens de survival van Harreveld gevallen. Hij liep hierbij ernstig letsel op aan zijn rug. De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk. De hulpverleners van de gewaarschuwde traumaheli hoefden niet op te treden. De familie was ter plaatse.


Halle - Rijbewijs kwijt na 161 km per uur


Een 35 jarige Doetinchemmer moest zondagmorgen zijn rijbewijs inleveren. De man reed op zijn motor met een snelheid van 161 km over de Halseweg. Hier mag men 80 km. Het rijbewijs werd ingevorderd en de politie maakt proces verbaal op.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --