T-Mobile introduceert Office in your pocket

20.06.2005 / 14:11 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: T-mobile

T-Mobile introduceert vandaag een aantrekkelijk aanbod voor mensen die meer uit hun tijd willen halen. Onder de noemer Office in your Pocket biedt T-Mobile een breed aanbod aan producten en diensten, waaronder draadloos internetten op een van de 500 T-Mobile HotSpots, e-mailen met de BlackBerry of werken met de MDA III. Om meer mensen mobiel werken te laten ervaren, geldt tot en met 31 juli 50% korting op de 10MB Internet Voordeelbundel en Instant E-Mail met de BlackBerry. T-Mobile klanten die voor 1 oktober 2005 een Wi-Fi Totaal abonnement afsluiten, kunnen bij T-Mobile tijdelijk onbeperkt internetten via T-Mobile HotSpots voor 9,95 euro per maand excl. BTW voor de eerste 6 maanden van het jaarabonnement en 14,90 euro per maand excl. BTW voor wie nog geen T-Mobile klant is.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur van T-Mobile Netherlands: 'Steeds meer mensen raken vertrouwd met mobiel werken en willen met hun mobiele telefoon, laptop of smartphone snel en gemakkelijk onderweg kunnen werken. Uit eerder onderzoek blijkt dat de laptop het meest wordt gebruikt (bijna 50%) en dat bijna een kwart onderweg werkt met een PDA. Ons HotSpot-netwerk van ruim 500 locaties sluit hier prima op aan, want iedereen kan er ook zonder abonnement terecht met een voor Wi-Fi geschikte laptop of PDA. Bijna 90% beschouwt de mobiele telefoon als het populairste apparaat om mobiel mee te werken. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van mobiel werken ook in hun privé leven. Het stelt hen in staat hun arbeidstijd over de dag te verspreiden en zo een optimaal evenwicht tussen hun werk en privé leven te creëren. Nu je niet meer persé op kantoor hoeft te zijn om bijvoorbeeld een e-mail binnen te halen, houd je meer tijd over om met het gezin door te brengen. Natuurlijk moet je daarbij altijd de grens tussen privé en werk bewaken door hem af en toe ook gewoon uit te zetten. Maar dat spreekt vanzelf.'

Office in your Pocket
Voor elke manier van buiten de deur werken biedt T-Mobile een breed aanbod aan producten en diensten. Voor mensen die rustig buiten de deur willen werken is er razendsnel breedband internet op een van de T-Mobile HotSpots. Met het T-Mobile Wi-Fi pakket maak je voor 19,95 euro incl. BTW je laptop Wi-Fi-klaar en kun je 4 uur werken. T-Mobile klanten die voor 1 oktober 2005 het Wi-Fi Totaal abonnement afsluiten, kunnen bij T-Mobile tijdelijk onbeperkt internetten op een van de HotSpots voor 9,95 euro per maand excl. BTW voor de eerste 6 maanden. Met de BlackBerry van T-Mobile kun je voor onderweg je e-mail checken en agenda bijhouden. En met de MDA III kun je naast het checken van je e-mail ook het internet op. In de periode van 20 juni t/m 31 juli geldt 50% korting op de 10MB Internet Voordeelbundel (nu 7,50 euro per maand excl. BTW) en Instant E-Mail met de BlackBerry (nu 10,- euro per maand excl. BTW). Ook voor de BlackBerry Solution van T-Mobile hebben we om maat gesneden aanbiedingen.

Over T-Mobile
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,222 miljoen klanten (maart 2005) en is met een omzet van 256 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2005 de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. In het eerste kwartaal van 2005 had T-Mobile bijna 80 miljoen klanten verdeeld over negen T-Mobile markten. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl