PERSBERICHT - 2005-06-20

Gratis naar 8 attractieparken met Vacansoleil

Speciaal voor de mensen die liever dicht bij huis blijven, heeft Vacansoleil een uniek concept ontwikkeld. Bij een boeking in een luxe Vacansoleil bungalowtent, kan men gedurende het verblijf gratis naar 8 verschillende attractieparken in Nederland. Bovendien ontvangt men na de vakantie 25% korting op de toegang tot deze parken. Dit uniek concept is ontwikkeld met drie topcampings in het Bourgondische Brabant: Vakantiepark Vinkeloord, Vakantiepark De Bergen Wanroij en Vakantieparken Beekse Bergen.

De attractieparken die deelnemen aan deze actie zijn: Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek), Speelland Beekse Bergen (Hilvarenbeek), Dierenrijk Europa (bij Eindhoven), Attractiepark Cape Holland (Den Helder), Het Nederlandse Stripmuseum Groningen, Speelparadijs De Bergen Wanroij, Sportiom (subtropisch zwembad) (Den Bosch), Ecodrome Zwolle.

Bovendien gaat dit concept gepaard met een speciale korting van 25% op de reservering van een Vacansoleil bungalowtent, op één van deze drie vakantieparken, in de maanden juni, juli en augustus.