Gemeente Beuningen


UPC wijzigt televisie- en radiopakket in zuiden van Gelderland

Op of omstreeks 1 juli vindt er een aantal wijzigingen plaats in het televisie- en radiopakket in het verzorgingsgebied van UPC Nederland in het zuiden van Gelderland. Dit gebeurt naar aanleiding van het advies van de Programmaraad Gelderland Zuid en het distributiebeleid van UPC.

In het zuiden van Gelderland voert UPC op of omstreeks 1 juli 2005 de volgende wijzigingen door in het televisie- en radiopakket (frequenties in MHz):

Wijzigingen radiopakket (per 1 juli)
In Arnhem, Beuningen, Groesbeek, Duiven, Westervoort, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar (Limburg), Nijmegen, Ubbergen, Wijchen, Lingewaard, Neder-Betuwe en Overbetuwe wordt Radio 227 aan het pakket toegevoegd op frequentie 92,0. VRT2 wordt niet meer doorgegeven.

In Geldermalsen, Lingewaal en Tiel wordt Radio 227 op frequentie 102,1 toegevoegd aan het radiopakket. VRT2 wordt niet meer doorgegeven.

Televisiepakket
In Wijchen wordt op 28 juni Nickelodeon op kanaal 54- (731,50) aan het pakket toegevoegd en The Box niet meer doorgegeven. In Tiel wordt op 29 juni Nickelodeon op kanaal 54- (731,50) aan het pakket toegevoegd en Lokaal Plus niet meer doorgegeven. In Neder-Betuwe, Overbetuwe en Lingewaard wordt op 30 juni Nickelodeon op kanaal 54- (731,50) aan het pakket toegevoegd en Lokaal Plus niet meer doorgegeven.
In Nijmegen wordt op 1 juli TRT op kanaal s13+ (248,00) aan het televisiepakket toegevoegd en TVE niet meer doorgegeven. In Lingewaal wordt op 5 juli Nickelodeon op kanaal 56 (751,25) aan het pakket toegevoegd en WDR niet langer doorgegeven.

Daarnaast wijzigen in Tiel, Wijchen, Neder-Betuwe, Overbetuwe en Lingewaard een aantal televisiezenders van frequentie. Meer informatie over deze frequentiewijzigingen staat vanaf maandag 13 juni op de website www.upc.nl en op teletekst achter het UPC Infokanaal. Daarnaast worden deze wijzigingen ook aangekondigd in advertenties in huis-aan-huisbladen.

In Arnhem, Beuningen, Duiven, Geldermalsen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Mook en Middelaar, Westervoort en Ubbergen zijn geen wijzigingen in het televisiepakket.

Voor het volledige, nieuwe zenderoverzicht kunnen klanten vanaf de wijzigingsdatum terecht op www.upc.nl en op teletekst van het UPC Infokanaal.