Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 20 juni 2005

(

Katwijk Mishandeling
Een man uit Limmen werd zaterdag 18 juni rond 19.15 uur op de Zuid Boulevard mishandeld door een nog onbekende man. De man uit Limmen hield een parkeerplaats vrij voor een vriend van hem. Dit zinde de man die uit een blauwe bestelbus stapte niet en sloeg en schopte op hem in. Vervolgens reed de blauwe bestelbus met gele letters weg. De man uit Limmen liep een pijnlijk been op en werd door zijn vriend naar het LUMC gebracht. Daar constateerde men een beschadigd bovenbeen en een spierscheurtje. De politie is op zoek naar de man van de blauwe bestelbus en vraagt eventuele getuigen van dit voorval zich te melden bij de politie in Katwijk. Dit kan via 0900-8844

Leiden Politie houdt verdachten van diefstal bromfiets aan
De politie hield maandagnacht 20 juni een 54-jarige man uit Leiden en een 48-jarige Katwijker aan. De politie kreeg rond 01.40 uur een melding dat het tweetal een bromfiets aan het stelen waren. De politie trof de bromfiets aan op de Louis Elsevierstraat. De mannen probeerden uit de handen van de agenten te blijven door weg te vluchten. Uiteindelijk werden ze op de Cruquislaan en het Stationsplein aangehouden. Beiden zijn ingesloten. De politie is met een onderzoek begonnen. Daarbij wordt ook gezocht naar de eigenaar van de bromfiets.

Leiden Openbare dronkenschap
De politie hield zondag 19 juni rond 16.40 uur op de Lange Lijsbethsteeg een 47-jarige man uit Leiden aan. De man was rondom dronken en lag languit op straat. Voorbijgangers belden de politie. De verdachte kreeg uiteindelijk een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

Leiden Verdachte van diefstal fiets aangehouden
Een 45-jarige man uit Leiden die op maandag 20 juni rond 12.00 uur bij een uitkeringsinstantie aan de Verbeekstraat op bezoek was geweest, nam bij zijn vertrek een fiets van een 25-jarige Leidse mee. Dit werd gezien door getuigen die hem er mee weg zagen fietsen. Even later kwam hij terug om zijn vergeten identiteitspas op te halen. De beveiliging greep toen in en droeg hem over aan de politie. De verdachte is ingesloten.

Gouda Overtreding Drank- en Horecawet
De politie contateerde zondag 19 juni rond 19.10 uur dat een uitgaansgelegenheid aan de Gouderaksedijk niet beschikte over de vereiste explotatievergunning en drank- en horecavergunning. De zaak werd gesloten en de 38-jarige bedrijfsleider uit De Meern werd aangehouden. Na het opmaken van een proces-verbaal mocht hij later op de avond het politiebureau weer verlaten.

Gouda Aanrijding
Op maandag 20 juni ontstond rond 09.15 uur op de kruising Plaswijckweg met de Zuidhoef een aanrijding tussen een 17-jarige fietsster uit Gouda en een 24-jarige automobilist en plaatsgenoot. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. Het meisje is met beenletsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

-------------------------------------------- einde middagberichten -----------------------------------------------

---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --