Ingezonden persbericht


Bizarre taferelen tijdens opname "Out of Exile" van Audioslave;

Audioslave aan de "Wine Enemas".

Audioslave, de 'supergroep' bestaande uit leden van Rage Against The Machine gecombineerd met de stem van Soundgarden, stond op de zeer succesvolle editie van Fields of Rock. Vóór een dampend optreden waren de heren Chris Cornell en Tim Commerfort beschikbaar voor een exclusief interview. Met name de zeer opmerkelijke taferelen in de oefenruimte kwamen aan bod.

"On the Audioslave song The Worm, we all had to do this ŽWine EnemaŽ, That is 4 bottles of wine, a little bit of lubricant and we shoved it up our ass.... ItŽs like taking a shot in the neck! hahaha."

Deze opmerkelijke bewering van zanger Chris Cornell en bassist Tim Commerford deed bij interviewer Peter van der Laan de wenkbrouwen fronsen. Er kwamen gelukkig ook serieuze onderwerpen aan bod in dit unieke interview; de vriendschap tussen de leden onderling en de verbeterde werkwijze van nummers maken. Voor fans van deze kwaliteitsband geeft dit interview een kijkje in de wondere wereld van Audioslave.

De band stond op het podium tijdens een zeer geslaagde editie van Fields of Rock in het Goffertpark te Nijmegen zondag j.l. Onder andere Black Sabbath, Rammstein, Chimaira, Helmet en Soulfly bezorgden de bezoekers gehoorschade met beukende optredens. Houd de komende tijd Toazted.nl in de gaten voor interviews met onder andere Papa Roach, Alter Bridge, Soulfly, Helmet, Team Sleep, Chimaira en Mastodon.

Het Toazted-team bestaat uit journalisten van gerenommeerde radio- en televisie-stations en muziekbladen. Zij gaan vrijwel dagelijks op pad met als doel het doen van een uniek, interessant en breder interview dan 'de rest'. Ook is sinds september 2004 het programma Toazted Radio wekelijks te beluisteren op KinkFM op zaterdag van 12:00 tot 14:00. In 2005 volgen naast muziek ook sport en nieuwsinterviews. Toazted werkt ook samen met KinkFM aan een Podcast-site.

MP3 interview Audioslave: http://www.toazted.nl/artistinfo.php?artist=204

Meer info over Wine Enema:
http://www.health-information-fitness.com/cleanse/warm_wine_enema_recipe.htm