Digitale Gemeente Houten

Koppeling-west, Het Hout drie nachten afgesloten

zaterdag 18 juni 2005 - Bron: Gemeente Houten

In verband met de herinrichting van de Koppeling-west 2e fase wordt maandag-, dinsdag- en woensdagnacht (20, 21 en 22 juni) tussen 21:00 uur en 6:00 uur Koppeling- west afgesloten voor alle verkeer. De Bouw, De Molen en Het Spoor blijven bereikbaar vanaf de Rondweg-oost. Het verkeer vanaf de westelijke Rondweg naar De Houten (Leebrug I en II) wordt omgeleid via de Rondweg oost, De Koppeling, De Bouw en de Lange Schaft. Verkeer van en naar de Erven wordt omgeleid via De Dorpsstraat en de Loerikseweg. De omleidingen worden aangegeven met borden.

Komende maanden worden er diverse werken op en aan de Rondweg om Houten uitgevoerd. Over de gevolgen hiervan voor het verkeer is een brochure samengesteld die u gratis kunt afhalen bij het Wooninformatiecentrum aan het Onderdoor 23. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de heer W.F. de Moed van de afdeling Projecten, telefoon (030) 63 92 859.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).