Ingezonden persbericht

Installatieweb.nl viert zijn eerste lustrum

HOOGLAND, 20050620 -- Installatieweb.nl, het interessante portaal voor de W-installateurs, fabrikanten en leveranciers, viert zijn 5-jarige bestaan.


Met Installatieweb.nl wordt de wereld van de W-installateur zeer overzichtelijk gemaakt door de diversiteit aan beschikbare informatie. Door de koppelingen met de internetsites van fabrikanten en leveranciers, is deze website een handig digitaal adresboek en naslagwerk voor de W-professional.


De informatie van veelgevraagde producten en diensten, van ruim 450 fabrikanten en leveranciers, wordt toegankelijk gemaakt met behulp van een geavanceerde zoekmachine.

Naast de product-, en leveranciersinformatie, biedt Installatieweb.nl ook een groot aantal handige features zoals een vacaturebank, afgestemd op de installatiebranche en ingedeeld in regio's.


Volgens de initiatiefnemers wordt de website jaarlijks meer dan 35.000 maal bezocht en groeit jaarlijks het aantal iweb geregistreerde bedrijven met 20%. Momenteel zijn er meer dan 1300 bedrijven op de website geregistreerd. Ook zien de initiatiefnemers dat de website in toenemende mate door consumenten wordt bezocht en dit heeft er toegeleid dat de website warmteweb.nl is ontwikkeld. Deze website wordt de komende periode vernieuwd en verder uitgebreid met handige opties waardoor de website aantrekkelijker en beter afgestemd wordt op de consument. De verwachting is dat hiermee de hitrate flink zal toenemen en daardoor de website interessanter wordt voor adverteerders.

Het is zeker de moeite waard om deze website te bezoeken.