Politie Zeeland


---


Z-3384-2005 Rijden onder invloed

Een 55-jarige automobilist uit Breskens kreeg maandag om 03.08 uur op de Kaai in zijn woonplaats een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol had gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

W-3385-2005 Aanrijding in Middelburg
In de Sandberglaan vond zondag om 23.30 uur een aanrijding plaats.
Een 29-jarige Middelburgse bromfietsster en een 19-jarige bromfietser uit de gemeente Veere reden elkaar tegemoet over het fiets/bromfietspad van de Sand- berglaan. Tijdens het passeren raakten zij elkaar waarbij beiden ten val kwamen. Ze werden allebei overgebracht naar het ziekenhuis; de vrouw klaagde over pijn in de borstkas en de man had een pijnlijke voet. De bromfietsen raakten beschadigd.


W-3386-2005 Aanrijding bij Arnemuiden

Op de A58 bij Arnemuiden vond zondag om 18.05 uur een aanrijding plaats.
Een 23-jarige Tilburgse automobilist reed over de A58, komende uit de richting van Arnemuiden. Voor hem reed een 63-jarige bestuurder uit Oisterwijk, die i.v.m. het overige verkeer moest remmen. De Tilburger kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij een 23-jarige vrouw die in de auto van de Tilburgse automobilist zat, hoofdletsel opliep. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto's raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd.

Z-3387-2005 Woninginbraak
In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning in de Van Middelhovenstraat in Axel.
Uit de woning werden een computer en een filmcamera met onbekende waarde weggenomen.


O-3388-2005 Diefstal uit auto

Tussen vrijdag 22.00 en zondag 17.00 uur werd op de Havenweg in Kamperland een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd de autoradio / cd-speler ter waarde van enkele tientallen euro's weggenomen.


Z-3389-2005 Autospiegels vernield

In de nacht van zaterdag op zondag werden op de Oude Vaart in Terneuzen van vier auto's de spiegels vernield.
Er zijn geen schadebedragen bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.