Gemeente Tilburg


Datum
6 juni 2005

Uitnodiging

20 juni inloopavond 17.00 - 20.00 uur

Voorlopig ontwerp inrichting oevers Piushaven

Op maandag 20 juni wordt tijdens een inloopavond het voorlopig ontwerp voor de inrichting van de oevers van de Piushaven gepresenteerd. Dit voorlopig ontwerp is gebaseerd op het programma van eisen dat in februari tijdens een inloopavond is toegelicht. Hierin staat beschreven waar het plan aan moet voldoen om de beste combinatie van natuur, recreatie, haven en verblijfsgebied te maken. Daarbij is uitgegaan van het door de gemeenteraad vastgestelde (verkeer)beleid, van de natuurwaarden in het gebied en van de nu aanwezige waardevolle elementen.

Voorlopig ontwerp
Het voorlopig ontwerp is gemaakt door ontwerpbureau Juurlink en Geluk uit Rotterdam. Dit bureau is uit zes bureaus gekozen door de leden van de werkgroep Habiforum*, bestaande uit gemeente, bewoners en marktpartijen.

Op maandag 20 juni wordt het voorlopig ontwerp tussen 17.00 en 20.00 uur toegelicht in wijkcentrum de Kubus, Fatimastraat 24-02. De deelnemers aan de werkgroep zijn deze avond aanwezig om de ideeën toe te lichten en uw vragen en commentaar te horen. Wij nodigen u van harte uit om te komen. Zowel om 17.30 uur als om 19.00 uur zal de ontwerper Cor Geluk een toelichting geven op zijn voorlopig ontwerp voor het waterpark Piushaven.

Het voorlopig ontwerp zal onder andere op basis van de reacties worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Volgens de planning zal dit eind van het jaar gereed zijn.
.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Monique van der Vorst, projectsecretaris Piushaven, tel. 013 537 26 40.

De oevers van de Piushaven zijn opgenomen in een proeftuin van Habiforum, expertisenetwerk voor vernieuwend ruimtegebruik. De deelnemers aan de proeftuin zijn naast de gemeente:


-----------------------
Bewonerswerkgroep Fatima


---- --