Ingezonden persbericht

Oplossing voor lastig en kostbaar "vliegeninslag" probleem

NUENEN, 20050620 -- De Zwitserse producent van het Unieke GlansProtector ® levert al vele jaren aan helikopterbedrijven die het euvel van vliegeninslag als groot probleem ervaarden. De kunststof helikopter koepel is kostbaar en vliegen inslag veroorzaakte hoge kosten door noodzakelijke, vroegtijdige, vervanging.


Distributeur USP International levert onder de naam GlansProtector ® Totaal de unieke reiniging en coating verenigd in één product. De transparante spiegelgladde coating is, ontwikkeld volgens nano-technologie, van micron dunne polymeer. De polymeer coating is bestand tegen UV straling, pekel, zuur (vliegen en vogelpoep) en extreme temperaturen van - 40 tot + 280 C.

Aanbrengen is, volgens USP International de makkelijkste methode tot nu toe. De auto schoon wassen met een mengsel van 50 ml met 10 liter water. Direct naspoelen met ruim water, drogen en klaar. Bij het naspoelen breekt het water open, wat de bevestiging is dat de coating actief is.

Maar er is meer:
De GlansProtector ® coating zorgt, door de spiegelgladde film, tevens voor de mooiste glans (zonder te poetsen!). Ook oude lakken gaan weer glanzen en ramen krijgen een bijzondere reflectie. Het gehele oppervlak, ook de ramen, wordt langdurig waterafstotend. Niet alleen mooi maar ook veilig door meer zicht bij het rijden tijdens regen.

Door periodiek GlansProtector ® als reiniger toe te passen blijft behandeld materiaal beschermd en wordt de diepe glans versterkt.

GlansProtector ® wordt al toegepast in vele sectoren. Voor o.a. duurzame coating op caravans en boten, op trucks, helikopters en kleine luchtvaart, in Carwash bedrijven, op gevels en in Glastuinbouw. Het product is "water gedragen", bevat geen gevaarlijke bestanddelen voor mens en materiaal en voldoet aan de hoogste milieu norm.

Een flacon GlansProtector ® Totaal concentraat kost slechts ¤ 16,95 voldoende voor 10 X toepassing op een personen auto. Verkrijgbaar bij de auto, caravan en watersport speciaalzaken of via www.glansprotector.com




Ingezonden persbericht