Gemeente Gouda


illegale woonwagen en opslag verwijderd (21/06/2005)

Op dinsdag 21 juni 2005 is om 09.00 uur gestart met het verwijderen van een illegale woonwagen en illegale opslag op de locatie Nieuwe Parkerf. De gemeente Gouda effectueert hiermee het vonnis van 7 april van de Rechtbank 's-Gravenhage dat een aantal woonwagens en illegale opslag van het terrein verwijderd moeten worden. De betrokkenen zijn zowel schriftelijk als persoonlijk over dit besluit geïnformeerd. De woonwagen en de opslag hadden voor 29 mei 2005 verwijderd moeten zijn. Twee andere illegale woonwagens zijn recent wel verwijderd.

modelplaatsen

De standplaatsen op de Nieuwe Parkerf worden de komende tijd voorbereid op de toekomstige verhuizing van een aantal bewoners van de Goudkade, waarbij de standplaatsen worden aangepast aan de huidige normen voor woonwagenstandplaatsen. Zo spoedig mogelijk na het verwijderen van de illegale woonwagen en illegale opslag wordt een tweetal standplaatsen aan de nieuwe normen aangepast.

Er is in Gouda een grote vraag naar standplaatsen. Het is dan ook noodzakelijk dat de gemeente optreedt tegen illegale ingebruikname van standplaatsen.

Footer