Politie Amsterdam-Amstelland

Overval winkel huishoudelijke artikelen Maasstraat

getuigen gezocht

21-6-2005. Maandagochtend even na halftwaalf werd een winkel in huishoudelijke artikelen in de Maasstraat door twee mannen overvallen. Onder bedreiging van een mes moesten medewerkers een onbekend geldbedrag overhandigen. Er raakte niemand gewond. Van de daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1

negroïde man

leeftijd tussen 20-30 jaar

lengte circa 1.70 m

normaal postuur

wit shirt of truitje

Dader 2 (man met het mes)

negroïde man

leeftijd tussen 20-30 jaar

steviger postuur dan dader 1

groene trui met lange mouwen mogelijk met groene capuchon,

Bureau opsporing van district Zuid vraagt getuigen contact op te nemen via: 0900-8844 of via meld misdaad anoniem: 0800-7000.
---

Ook hand en arm aangetroffen

21-6-2005. Maandag aan het eind van de middag vonden politieagenten in het water een gedeelte van een arm en hand. De ledematen werden gevonden vlakbij de plaats (bij Noorderbreedte) waar al eerder twee benen opdoken.

Zondag werd ook al een hoofd gevonden in de Nieuwe Gouw. Er zal sectie op de resten worden uitgevoerd. Nader onderzoek moet aantonen of de verschillende ledematen bij elkaar horen.

---


Twee verdachten gepakt dodelijke schietpartij

21-6-2005. Gistermiddag hebben twee mannen van 24 en 26 jaar oud zich op een politiebureau gemeld met de mededeling dat zij betrokken waren bij de dodelijke schietpartij in de Hilversumstraat. Zij werden direct aangehouden. De verdachten waren in het bezit van twee vuurwapens. Deze wapens zijn in beslag genomen en zullen worden onderzocht.
---