Gemeente Cromstrijen


16-06-2005

Raadsvergadering 21 juni

Op dinsdag 21 juni komt de gemeenteraad van Cromstrijen in vergadering bijeen. Op deze avond vergadert de raad ook over de algemene beschouwingen voor 2006. Daarom begint de reguliere raadsvergadering al om 17.00 uur. Vanaf 19.00 uur neemt de raad de algemene beschouwingen 2006 onder de loep. U bent van harte welkom deze vergaderingen vanaf de publieke tribune bij te wonen. Beide vergaderingen worden gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Buttervliet 1 in Numansdorp.

Op de agenda van de reguliere vergadering staan de volgende onderwerpen:

- Hamerstukken:
a. Milieujaarverslag 2004;
b. Beschikbaar stellen krediet voor het herstraten van de Parallelweg in Klaaswaal en de Nieuweweg in Numansdorp;
c. Jongerenwoningen parkeerterrein Nassaustraat in Klaaswaal; d. Kaderbrief sluitende aanpak jeugd- en jongerenbeleid; e. Oprichtingsakte BV, Samenwerkingsovereenkomst CV Regionaal Bedrijventerrein Hoeksche Waard;
f. Jaarrekening 2004;
g. Maartcirculaire 2005 - algemene uitkering;
h. Jaarrekening 2004 gemeenschappelijke regeling SVHW; i. Begroting 2006 en meerjarenraming 2007-2009 SVHW; j. Huisvesting Beheer en Onderhoud / Brandweer; k. Ombudscommissie Hoeksche Waard.

- Bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Cromstrijense Poort'.
- a. Voorstel tot wijziging Havenverordening b. Uitwerking Plan van Aanpak Dorpshaven

- Vrijwilligersprijs gemeente Cromstrijen

- Begrotingswijzigingen.

Omdat burgers het recht hebben om tijdens commissievergaderingen in te spreken, kan dit niet voorafgaand aan de raadsvergadering. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om petities aan te bieden en na afloop in te spreken over zaken die niet op de agenda van de raad zijn geplaatst.