Gemeente Soest

Triatlon

Datum: 30/05/2005

Voor derde keer Soester Jeugd Triatlon

Triatlon Vereniging de Schieter organiseert op woensdagavond 22 juni 2005 om 19.00 uur, in samenwerking met de gemeente Soest en het zwembad Spleasure Centrum aan de Dalweg, voor de derde keer de Soester Jeugd Triatlon.

Scholieren

Deze recreatieve wedstrijd staat open voor de scholieren uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in Soest en Soesterberg. Nieuw dit jaar is dat leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Griftlandcollege ook deel kunnen nemen aan de wedstrijd.

De wedstrijd bestaat uit 150 meter zwemmen in zwembad Spleasure Centrum, gevolgd door 9 kilometer fietsen over 'De Eng' (met 'gewone' fietsen). De wedstrijd wordt afgesloten met 1500 meter lopen, waarbij gefinisht wordt op het parkeerterrein voor zwembad Spleasure Centrum. Er kan individueel of als trio gestart worden. In het laatste geval doet elk lid van een trio een van de drie onderdelen en wordt de klassering bepaald door hun totaaltijd.

De kinderen krijgen de mogelijkheid om zich via school in te schrijven. Er zal, afhankelijk van het aantal inschrijvers, in meerdere series gestart worden.
Er worden individuele klassementen opgemaakt voor jongens en meisjes in de verschillende leeftijdscategorieën. Er is tevens een apart klassement voor de trio's. Er zijn prijzen voor de drie snelste in elke categorie.

De scholen zijn inmiddels benaderd met informatie en inschrijfformulieren.

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer