Digitale Gemeente Houten

Kindervrijmarkt op Het Rond

donderdag 16 juni 2005 - Bron: Stichting Enter

Woensdag 22 Juni is het weer zover, de traditionele kindervrijmarkt die uiterraad op Het Rond gehouden zal worden. Dit jaar organiseert stichting Enter de vrijmarkt.

Kinderen kunnen tussen 13:00 uur en 16:00 uur hun oude spulletjes (of die van hun ouders) te koop aanbieden. Het is echt de bedoeling dat basisschool kinderen spulletjes verkopen. Het mag niet voor commerciele doeleinden gebruikt worden. En dat zal dan ook geweerd worden.

Naast de vrijmarkt zelf zijn er allemaal leuke dingen te doen voor kinderen. Er is een springkussen aanwezig. Je kan je laten schminken. En er zal een clown rond lopen die de mooiste ballon dieren kan maken voor jou.

Vorig jaar was het letterlijk in het water geval doordat het erg regende op die dag. Maar dit jaar hopen we op beter weer zodat het dit jaar een echt knalfeest gaat worden waar jullie basisschool kinderen een zak centje kunnen verdienen voor je vakantie.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).