Gemeente Helmond


---

Chatsessie in de Virtuele Binnenstad met wethouders Kees Bethlehem en Ruud van Heugten

Een persoonlijk gesprek via de Virtuele Binnenstad

Na het succes van de eerste chatsessie 21 maart met wethouder Kees Bethlehem wordt er op woensdag 22 juni van 19.30 tot 20.30 uur wederom een chatsessie gehouden.
Deze keer kan er live gechat worden met twee wethouders, namelijk Kees Bethlehem en Ruud van Heugten. De wethouders chatten vanuit het Infocentrum in de Heistraat 125. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de chatsessie live of virtueel bij te wonen.

De wethouders zullen deze avond virtueel rondlopen in de Virtuele Binnenstad.
U kunt chatberichten uitwisselen met de wethouders en hen tegelijkertijd virtueel zien rondlopen in de nieuwe wijk. Op die manier kunnen de wethouders uw vragen niet alleen met tekstberichten, maar ook met beelden beantwoorden.

Hoe kunt u meedoen?

Via
www.binnenstadhelmond.nl kunnen geïnteresseerden de Virtuele Binnenstad bezoeken. Klik op de knop Virtuele Binnenstad om vervolgens direct de Virtuele Binnenstad in te stappen. Vul uw naam in, kies een passend karakter en de kies voor de buurt Vossenberg. Vervolgens klikt u op start en bouwt de Virtuele Binnenstad zich op. U bevindt voor de Sint Jozefkerk aan de Tolpost, rechts daarvan vindt u het Wijkhuis-Brede School en links het Zonnekwartier. Om te kunnen chatten klikt u op chat in de rode menubalk. U kunt dan zien wie er online zijn en met deze mensen chatten.

Plugin downloaden

Er wordt gevraagd om een plugin te downloaden, dit is eenmalig en het gaat om een klein bestand. Elke volgende keer dat men de Virtuele Binnenstad bezoekt zal de wereld door deze plugin zich sneller opbouwen.

Nieuw op de Virtuele Binnenstad: Opiniepeilingen

Vanaf 22 juni zijn er tevens flinke uitbereiding te bewonderen in de Virtuele Binnenstad. Een belangrijke uitbreiding zijn de opiniepeilingen die op vijf toekomstige speelplekken in de wijk zijn geplaatst. Via deze opiniepeilingen kunnen bezoekers van de Virtuele Binnenstad hun mening geven over enkele typen speeltoestellen voor de speelplekken in de Binnenstad.

---

| |