Heuvelrug 10.15 uur

Utrecht 22-06-2005 - Nieuwsberichten districten Heuvelrug

Winkeldieven aangehouden

VEENENDAAL - De politie heeft op dinsdag 21 juni een 36-jarige vrouw en een 32-jarige man, beiden uit Hilversum, aangehouden op verdenking van diefstal. De twee worden er van verdacht goederen te hebben gestolen uit een winkel aan de Kerkewijk.

De politie stelde na de melding een onderzoek in. De twee bleken inmiddels weg te zijn gereden in een personenauto, maar de gegevens van het voertuig was bekend. Kort daarop werd het voertuig waargenomen op een parkeerplaats van de rijksweg A-27 ter hoogte De Bilt. Daar werden de twee vervolgens aangehouden. In de auto werden diverse goederen uit verschillende winkels aangetroffen waarvan vermoed wordt dat deze van diefstal afkomstig zijn. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Boete voor winkeldiefstal

VEENENDAAL- Op maandagavond werd een vrouw aangehouden voor een winkeldieftal. Omstreeks 13.20 uur kreeg de politie de melding dat een 41-jarige vrouw uit Veenendaal goederen had gestolen uit een winkel aan de Passage. De vrouw werd aangehouden en kreeg op het bureau een bekeuring van 140 euro.