Dienstenbond CNV

Aanhoudende klachten Mobiele Surveillance Securicor 22-06-2005

Er blijven telefoontjes binnenkomen bij de CNV Dienstenbond, van medewerkers van Securicor die in de Mobiele Surveillance werken. Over wijzigingen in roosters, betaling van leegloopuren, teveel nachtdiensten, enz.

Het is tijd om de verschillende klachten op een rij te zetten en te beoordelen of en waar Securicor over de grenzen van de CAO heen gaat. Als Securicor over de grenzen van de CAO heen gaat, treden we op. Als vakbond hebben we daarvoor diverse (juridische) middelen in huis! De CAO is er immers ook voor mobiele surveillanten en moet dus ook gewoon nageleefd worden.

De bijeenkomst voor kaderleden van de CNV Dienstenbond die bij Securicor werken is gepland op 23 september aanstaande, maar dat is te ver weg. Graag willen we klachten nog voor de zomer op een rij hebben.

Daarom: bijeenkomst MS Securicor.
Om de klachten te bundelen is een ledenbijeenkomst georganiseerd op 18 juli aanstaande vanaf 10.00 uur tot circa 12.00 uur op het hoofdkantoor van de CNV Dienstenbond in Hoofddorp. Het hoofdkantoor van de CNV Dienstenbond is gevestigd aan de Polarisavenue 175.

Als lid van de CNV Dienstenbond, werkzaam bij Securicor én mobiele surveillant bent u van harte uitgenodigd. Geen mobiele surveillant? Geef dan deze uitnodiging door aan een collega.

Voor leden kunnen we, op grond van de CAO VPB vakbondsverlof regelen. Collegas die nog geen lid zijn, zijn ook van harte welkom op deze bijeenkomst.

Laat ons even weten wie we allemaal kunnen verwachten, door een telefoontje of email naar Thérèse van Buchem, telefoonnummer 023-5670686 of per email t.vanbuchem@cnvdibo.nl. Desgewenst sturen we een routebeschrijving toe.

Informatie
Meer weten naar aanleiding van deze Info? Neem voor vragen of reacties contact op met de onderhandelaar namens CNV Dienstenbond, Harry Gerding, via telefoonnummers 023-5670686, 06-20471885 of e-mail h.gerding@cnvdibo.nl