Politie Drenthe

Veiligheid op 1 bij TT 2005

Assen 22-06-2005

Net als voorgaande jaren legt de politie dit jaar bij de TT de nadruk op het naleven van regels en vergunningen. In de eerste plaats om de veiligheid van bezoekers en de gezamenlijke hulpdiensten te waarborgen. Veiligheid op nummer een Ten tweede om het risico op verstoringen van de openbare orde zoveel mogelijk te beperken. Anders gezegd: Voor wie zich aan de afspraken houdt kan de TT een feest worden. Tegen degene die dit niet doet zal worden opgetreden.

Dat optreden gebeurt in nauwe samenwerking met andere diensten, zoals de gemeente Assen en de Brandweer. Maar er zijn ook afspraken gemaakt met de horecaondernemers in de binnenstad en de campinghouders in Witten. Zij hebben hun eigen verantwoordelijkheid, op basis van de verleende vergunningen. Bijvoorbeeld als het gaat om de verkoop van drank, of het weren van brandbaar materiaal op de campings. En natuurlijk met de TT-Organisatie zelf.

Dit gezamenlijke optreden moet gaan zorgen voor een ongestoorde TT waarbij het thema voor dit jaar, Enjoy again , voor zoveel mogelijk bezoekers geldt.

Meer informatie is te vinden op de volgende internetsites www.tt-assen.com
www.assen.nl
www.ttnacht.com