Gemeente Hilversum

Burgerjaarverslag 2004
In het afgelopen jaar heeft u vast één of meerdere keren met de gemeente te maken gehad. Omdat u uw paspoort moest verlengen, omdat u een bouwvergunning wilde aanvragen of omdat er bij u in de buurt plannen zijn voor nieuwbouw.
Daarover gaat dit Burgerjaarverslag 2004 van Burgemeester Ernst Bakker. Samenlevingsgericht plannen maken en klantgerichte dienstverlening zijn de twee pijlers onder de gemeentelijke organisatie. Die twee zaken treft u ook aan in dit Burgerjaarverslag. Uitgebreider dan voorgaande jaren treft u een beschrijving aan van projecten waar de gemeente de bewoners nadrukkelijk bij heeft betrokken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Stadsdebat over de bereikbaarheid van het MediaPark, het referendum over de parkeerverordening of de parkeerenquêtes, misschien ook bij u in de buurt.

Evenals voorgaande jaren vindt u in het verslag ook de cijfers over de afhandeling van brieven, telefoontjes, de aanvragen aan het loket en de klachten die zijn binnengekomen.
Ook het werk dat er binnen de gemeente is verzet om ervoor te zorgen dat iedereen in Hilversum veilig kan wonen, werken en verblijven, is opgenomen in het Burgerjaarverslag.
Klik op de link "burgerjaarverslag 2004" aan de rechterkant van dit scherm.