Gemeente Ermelo


Sociale zaken verhuist naar werkwereld

Afbeelding bij bericht

De afdelingen Sociale Zaken van gemeenten Ermelo en Harderwijk gaan vanaf 15 juni a.s. samenwerken in de nieuwe Intergemeentelijke Sociale Dienst Veluwerand. De IGSD neemt zijn intrek in het nieuwe gebouw WerkWereld aan de Wethouder Jansenlaan in Harderwijk. Het gebouw ligt tussen de Harderwijkse Binnenstad en ziekenhuis St Jansdal en is uitstekend bereikbaar.

De IGSD ontvangt er de klanten uit beide gemeenten. Het afgelopen jaar zijn alle gemeentelijke regelingen, verordeningen en systemen op elkaar afgestemd. De klant treft alles op één locatie, om het traject naar een (nieuwe) baan te optimaliseren. Want in WerkWereld zitten nog meer instellingen op het gebied van werk, scholing en inkomen, zoals CWI, UWV, Landstede Beroepsopleidingen, verschillende uitzendbureaus, reïntegratiebedrijven en in het najaar de Kamer van Koophandel. Er komen ruim honderd mensen te werken, onder wie 45 bij de Intergemeentelijke Sociale Dienst. WerkWereld is open iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Met ingang van 15 juni is ons nieuwe adres:

IGSD Veluwerand
Wethouder Jansenlaan 1
Postbus 1052
3840 BB Harderwijk
tel.0341- 462500
fax 0341-472692

In Ermelo blijven klanten op het gebied van zorg ook na de verhuizing welkom in het gemeentehuis bij het loket van Sociale Zaken. Met aanvragen op het gebied van de bijzondere bijstand of een aanvullende uitkering kunnen zij hier terecht op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur.