Voedsel en Waren Autoriteit

Inruilprogramma voor notebookaccu van Fujitsu-Siemens

Fujitsu Siemens Computers maakt bekend dat accus van bepaalde AMILO-notebook producten kunnen worden ingeruild. De onderneming nam het besluit nadat een aantal klanten melding maakte van een defect in de accu. Fujitsu Siemens adviseert haar klanten onmiddellijk te stoppen met het gebruik van deze accu's en hun notebook uitsluitend te gebruiken met behulp van de netvoedingsadapter.

Bij sommige accus van AMILO notebookproducten kan sprake zijn van een defect, waardoor de accucellen oververhit raken en er brandgevaar ontstaat. Fujitsu Siemens Computers adviseert haar klanten het gebruik van de desbetreffende accus met onmiddellijke ingang te staken en via het internet een vervangende accu te bestellen. De vervangende accu is gratis. Na de accu uit hun AMILO of AMILO Pro te hebben verwijderd, dienen klanten de netvoedingadapter in te pluggen om de computer van stroom te voorzien totdat er een vervangende accu is gearriveerd.

Klanten kunnen contact opnemen met Fujitsu Siemens Computers op 0591-663 687 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 21:00 en op zaterdag van 09:00 - 18:00 u

Het inruilprogramma is via internet beschikbaar.

Meer informatie:
http://www.fujitsu-siemens.nl/support/batteryexchange/index.html