Time : 2:33:52 PM
Date : Wednesday, June 22, 2005
Sender Name: Xervicepoint

Fruitsnacks levert vers fruit thuis en op de werkplek

De lekkere en gezonde snack verdient zich zelf terug door minder absenteïsme en ziekte

Fruitsnacks wil de vitaliteit, de kracht en de weerstand bevorderen van al wie actief is . Fruitsnacks wil organisaties, bedrijven en particulieren een gezonde snack leveren, hapklaar uit het vuistje, in de vorm van een vers stuk fruit of een fruitproduct per dag en per persoon. Fruitsnacks neemt daarmee de grootste drempels weg om gezonder en vitaler te leven zowel in de privé als in de werksfeer.

We eten ongezond, te vet, te veel, te zoet. We zijn daarom ook minder fit dan goed is, zowel voor ons zelf als voor de organisaties waarin we actief zijn. Het lekkere en gezonde Fruit van Fruitsnacks verdient zich zelf terug door minder absenteïsme en ziekte van werknemers. Fruit heeft onder meer zelfs een positieve invloed op de productiviteit omdat o.a. fruit een gunstige invloed heeft op het suikergehalte van de bloedsuikerspiegel. Door Fruit op de werkplek af te leveren neemt Fruitsnacks tevens de belangrijkste drempel weg om gezonder te eten : de kant-en-klare beschikbaarheid van fruit op de werkplek en de werkvloer. Het idee komt van Scandinavië waar het zijn deugdelijkheid heeft bewezen.

Fruitsnacks levert drie types fruitmanden ; een mand 'om te proeven', een mand voor de 'fruitliefhebbers, en een mand 'om te schenken. Fruitsnacks heeft voor elk wat wils. De kleine korf uit het aanbod is de "Small Fruit Snack". Net als bij de andere korven verschilt de samenstelling (telkens zo'n 5 à 7 verschillende soorten fruit) wekelijks. De meest interessante fruitkorf is de "Fruit Fun Pack". " Het is de fruitkorf van +/- 55 stuks fruit (+/- 8 kg) die bij voorkeur in een abonnementsformule geleverd wordt om per werknemer effectief dagelijks een stuk fruit te voorzien. De luxe geschenkmand of "Fruit de luxe Selection" is het neusje van de zalm. Deze mand vol met lekkernijen kan u bestellen als relatiegeschenk voor uw organisatie, om iemand te verrassen of om u zelf te verwennen.

Fruitsnacks trekt over de volle lijn de troefkaart van "convenience" wat staat voor gemak. Informeren of bestellen kan via telefoon, fax, e-mail en via www.fruitsnacks.be. De on-line shop via de website is een extra service zodat particulieren en organisaties gemakkelijker kan bestellen. De Fruitpacks voor bedrijven worden door Fruitsnacks geleverd op maandag, en dinsdag. Speciale leveringen op zaterdag, zondag en feestdagen zijn ook mogelijk.

Fruitsnacks wil iedereen die interesse heeft ook nader kennis laten maken met Fruit en Fruitteelt en alles wat erbij hoort als recreatieve en toeristische initiatieven zoals gepersonaliseerde Fruitsnacks, Rondleidingen op het eigen Fruitbedrijf, Fruitpluk acties in de herfst, Bloesem auto, wandel- en fietstochten, Fruit kook workshops, overnachtingen in Haspengouw.

Door fruit aan te bieden op de werkplek speelt Fruitsnacks in op de aanbevelingen voor gezondheidsbevordering op het werk van het VIG, VLaams Instituut voor Gezondheidspromotie. Voor meer informatie, neem contact met Fruitsnacks

Fruitsnacks
Dhr. Karel Paesmans
Mierhoopweg 34, B-3850 Wijer / Nieuwerkerken
Tel. (+32) 011/69 52 80
Fax. (+32) 011/59 66 70
E-mail : karel.paesmans@fruitsnacks.be
GSM : +32 475 / 398 803

Persmap op www.fruitsnacks.be perspagina

URL: http://www.fruitsnacks.be
http://karel.paesmans@fruitsnacks.be
http://fruit@fruitsnacks.be