Ingezonden persbericht


BakBone-partner IntelliStorage ontvangt Platinum Reseller-status

Eerste platinum-partner in de Benelux

Ermelo, 22 juni 2005 - BakBone Software, leverancier van databeschermingsoplossingen, heeft IntelliStorage benoemd tot de eerste Platinum Reseller in de Benelux.

"BakBone is één van de weinige leveranciers van back-upsoftware, die een honderd procent indirecte verkoopstrategie via kanaalpartners hanteert", zegt Herman Doorn, Senior Channel Manager Benelux bij BakBone. "Ons partnerprogramma beloont onze partners voor hun inspanningen voor BakBone, en IntelliStorage was de afgelopen 12 maanden een belangrijke partner. Het bedrijf toonde grote betrokkenheid met ons en onze oplossingen. Zijn expertise bij de verkoop en ondersteuning van NetVault is ongekend en daarom is IntelliStorage benoemd tot de eerste Platinum Reseller-partner in de Benelux. Dit biedt het bedrijf extra kortingen en ondersteuning."

"NetVault biedt bedrijven die op zoek zijn naar kosteneffectieve backup & recovery-oplossingen aantrekkelijke voordelen", aldus Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage. "De samenwerking tussen de marktleider op het gebied van back-upsoftware en een vooraanstaande storage systems integrator biedt klanten de implementatie van eenvoudige, efficiënte en hoogwaardige oplossingen voor databescherming. Hierbij spelen beide partijen in op de strengste IT-eisen bij bedrijven: voortdurende beschikbaarheid van bestanden, disaster recovery en gebruiksgemak, zowel lokaal als op afstand."

IntelliStorage heeft het afgelopen jaar de BakBone-activiteiten sterk kunnen uitbreiden doordat steeds meer eindgebruikers de zakelijke voordelen van deze oplossingen erkennen. De uitgebreide ondersteuning voor NDMP, iSCSI en disk-to-disk-gebaseerde back-upoplossingen maken NetVault tot een veel gemaakte keuze. Een ander sterk punt is de ondersteuning van meer applicaties en besturingssystemen dan bij andere leveranciers, inclusief de nieuwe Aqua-interface voor Mac OS X-omgevingen.

Prijs en beschikbaarheid
NetVault 7 is via IntelliStorage per direct leverbaar in verschillende modules of bundels met configuraties voor vrijwel elke netwerk-storage-omgeving: van een server of werkgroep tot en met een compleet bedrijf. De prijs start vanaf 995 euro voor een Microsoft- of Linux-werkgroepbundel en 2.995 euro voor Unix (prijzen exclusief btw). Beide opties zijn inclusief NetVault-serversoftware, software voor vijf clients, vier tape drives, twaalf library media-slots en 100GB virtuele diskgebaseerde library-capaciteit.

IntelliStorage
IntelliStorage levert complete oplossingen voor het beheer van complexe data-storage. De servicegerichte oplossingen voorzien in unieke beheeruitdagingen voor de storage van grote bedrijven, het MKB en internetgebaseerde bedrijven. De oplossingen bieden kosteneffectief databeheer, voortdurende beschikbaarheid, disaster recovery, storage-consolidatie, centrale backup & restore, content-levering en snelle groei. Het bedrijf werkt samen met marktleiders om klanten de beste geïntegreerde oplossingen te kunnen bieden. Dit wordt aangevuld met de Storage SLA-managementmethodologie voor verregaande automatisering van data- en storage-beheerprocessen. Het hoofdkwartier van IntelliStorage is gevestigd in Naarden. Het bedrijf is onderdeel van de becom Group Holding BV.

BakBone
Bakbone is een vooraanstaand leverancier van databeschermingsoplossingen en ontwikkelt en distribueert software voor backup, restore en disaster recovery voor omgevingen met netwerk-storage en open systemen. Het bedrijf levert schaalbare oplossingen die inspelen op de complexe eisen van grote ondernemingen en MKB-organisaties. BakBone is in 2000 opgericht en distribueert zijn producten via een select gezelschap van wereldwijde OEM-partners, resellers en solution providers.

Ingezonden persbericht