Hoofdpunten algemene vergadering van aandeelhouders Triple P


22.06.2005 / 15:51 / Rubriek: Economie / Organisatie: Triple p

PERSBERICHT

HOOFDPUNTEN ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Fezi Khaleghi Yazdi benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur Henny IJsendoorn treedt toe tot Raad van Commissarissen Goedkeuring achtergestelde lening van 1,5 miljoen euro

Vianen, 22 juni 2005 - Het in Nederland gevestigde en aan de Amerikaanse beurs genoteerde Triple P N.V. (NASDAQ SCM: TPPP) maakt de hoofdpunten van de op 16 juni gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders bekend.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft de heer F. Khaleghi Yazdi benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Triple P N.V. Na een afwezigheid van zes jaar keerde in juli 2003 de oprichter van het bedrijf, de heer Khaleghi Yazdi, terug bij Triple P in de functie van Commissaris. In deze functie versterkte de heer Khaleghi Yazdi reeds het bestuur van de onderneming door op interim basis management diensten en adviezen te verstrekken.

De heer Khaleghi Yazdi reageerde op zijn benoeming tot voorzitter van de Raad van Bestuur: 'Het bedrijf is bezig met een transitie. Dit is per definitie een langdurig proces maar ik ben ervan overtuigd dat focus op hogere toegevoegde waarde activiteiten de juiste strategische keuze is voor de toekomst van het bedrijf.'

Verder heeft de Algemene Vergadering van Aandeelhouders de heer H.J. IJsendoorn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer IJsendoorn treedt ook toe tot het Audit Comittee van het bedrijf en zal daarin de functie van financieel expert vervullen. De heer IJsendoorn is Register Accountant en heeft hiervoor diverse functies vervuld bij onder andere KPMG, ACF Holding N.V. en de Van Dijk Groep.

Tenslotte deelt het bedrijf mee dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders het voorstel tot uitgifte van de 7,5% achtergestelde lening van 1,5 miljoen euro met een looptijd van vijf jaar heeft goedgekeurd. De lening zal worden aangeboden aan een aantal niet-Amerikaanse aandeelhouders van de onderneming en is gegarandeerd door TPM Europe B.V., waarvan de heer Khaleghi Yazdi volledig eigenaar is. Wanneer deze lening wordt geëffectueerd, zal dit leiden tot een versterking van de kaspositie van de onderneming.

Over Triple P

Triple P (Nasdaq SCM: TPPP) ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. De drie p's - people, performance en partnership - vormen de basis voor langdurige, succesvolle relaties met onze klanten. Deze publicatie bevat toekomstgerichte informatie. Deze informatie is gebaseerd op de huidige verwachtingen, inclusief mogelijke financieringsplannen en de gevolgen van de reorganisatie. Gegevens die in dit bericht zijn opgenomen en geen betrekking hebben op historische feiten, dienen te worden beschouwd als verwachtingen voor de toekomst. Zonder een volledige opsomming te geven, wordt met het gebruik van de volgende woorden of soortgelijke bewoordingen toekomstgerichte informatie aangegeven: 'denkt', 'anticipeert', 'verwacht', 'neemt voor', 'voorziet'. De daadwerkelijke resultaten kunnen aanzienlijk afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder, maar niet beperkt tot, de ontwikkeling van de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden; het totale bedrag aan ontslagvergoedingen en andere noodzakelijke kosten voor het afronden van de reorganisatie en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Contact

Triple P NV
Postbus 245

4130 EE Vianen
Nederland

Tel: + 31 347 353650
Fax: + 31 347 353666

e-Mail: info@triple-p.nl
www.triple-p.nl