Gemeente Bladel


Bouw 4 senioren-patiowoningen project Oranjehof te Bladel

In project Oranjehof aan de Amalialaan te Bladel worden vier senioren-patiowoningen, type CA (2x), CB en CC gerealiseerd. Deze woningen worden verkocht door Van Aken Van den Berg Makelaars uit Veldhoven. Voor meer informatie in de vorm van verkooptekeningen en een algemene omschrijving van het plan kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Zwaan van het makelaarskantoor, tel. 040 - 230 9222.

Inschrijving

Wanneer u onderstaand formulier invult en inlevert bij de Centrale Balie in het gemeentehuis aan de Markt 21 te Bladel wordt u ingeschreven op de koperslijst voor deze vier woningen. U kunt het formulier ook downloaden van de gemeentelijke website www.bladel.nl.

De inschrijving sluit op donderdag 7 juli 2005 om 12.00 uur.

Uitgiftesysteem

De verkoop verloopt volgens het uitgiftesysteem van de gemeente Bladel. Dit betekent dat deze woningen zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Bladel die op 7 juli 2005, 55 jaar of ouder zijn. Om in aanmerking te komen moet u gedurende minimaal vijf aaneengesloten jaren inwoner van de gemeente Bladel zijn in een legale planologische woonsituatie.

Loting

Als er meer aanmeldingen zijn dan woningen, wordt er geloot. Inwoners uit de kern Bladel hebben voorrang op inwoners uit de overige kernen. De loting is op vrijdag 8 juli om 12.00 uur in het gemeentehuis aan de Markt 21 te Bladel. Degenen die zich hebben aangemeld kunnen de loting bijwonen. U ontvangt hiervoor geen aparte uitnodiging.

Start bouw

De ontwikkelaar verwacht te kunnen starten met de bouw van deze woningen medio september 2005.

Dit betekent dat de woningen waarschijnlijk eind 2006 worden opgeleverd.

Klik hier voor het downloaden van het inschrijfformulier.

Uitgifteformulier 4 senioren-patiowoningen Uitgifteformulier 4 senioren-patiowoningen

---