Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


22 juni 2005


Eerbeek - Doorgereden na aanrijding


Tussen vrijdag 17/6 19.30 uur en dinsdag 21/6 10.00 uur werd een donkerblauwe Mitsubishi Colt aangereden. Deze auto stond geparkeerd op de Volmolenweg met de neus richting Enkweg. Naast de auto was nog ongeveer 3 meter ruimte voor passerende voertuigen. Het is dan ook vreemd dat deze auto geraakt is. De auto werd linksachter aangereden, vermoedelijk door een witte auto. De politie is op zoek naar getuigen of de bestuurder van de witte auto. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.


Gorssel - Bromfietsster gewond


Een 16-jarige Gorsselse raakte dinsdagavond (21/6) gewond na een aanrijding. Een 39-jarige automobilist uit Gorssel stond omstreeks 18.15 uur op de kruising Elfuursweg / Deventerweg stil voor het rode verkeerslicht. Het licht werd groen en de man wilde rechtsaf slaan de Deventerweg op. Op dat moment stak de 16-jarige op de bromscooter vanaf het fietspad aan de Deventerweg de kruising over. Zij reed hierbij door het rode licht en een aanrijding was het gevolg. Zij had een gebroken sleutelbeen en werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.


Brummen - Aanhangwagen weggenomen


In de nacht van maandag op dinsdag (21/6) werd vanaf een bouwplaats aan de Elzenboschweg een aanhangwagen weggenomen. Het gaat om een 1-assige aanhangwagen van het merk Saris, voorzien van het kenteken 74-BD-PL. Buurtonderzoek door de politie heeft niets opgeleverd.


Teuge - Parachutist belandt in de boom


Een parachutist (geen leeftijd en woonplaats bij politie bekend) kwam dinsdagmorgen (21/6) wel erg ongelukkig terecht. Hij was in de buurt van de Zanden in een beuk terecht gekomen en hing ongeveer 10 meter boven de grond. De brandweer Apeldoorn zette een ladderwagen in en kon hem zo uit de boom halen. De man liep geen letsel op, had enkel wat schrammen. Deze ongelukkige landing gebeurde tijdens zijn eerste sprong.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --