Politie Zeeland


---


W-3431-2005 Inbraak in kantine

In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in de kantine van een sportcomplex aan de Voorborch in Middelburg.
De toegang werd geforceerd. Het is (nog) onbekend of er iets werd gestolen.


O-3432-2005 Daders vernieling beeldje Zierikzee melden zich op politiebureau

Een 16-jarige inwoner uit Zierikzee en een 19-jarige Rotterdammer hebben zich woensdagmiddag op het politiebureau in Zierikzee gemeld .
De twee hebben een verklaring afgelegd dat ze op 12 juni j.l. het beeldje "Beproefd maar niet gebroken" (Watersnoodmonument) hebben vernield.
Ze zijn na verhoor op vrije voeten gesteld.

Z-3433-2005 Diefstal uit woning
Tussen dinsdag 16.30 uur en woensdag 08.00 uur is ingebroken in een woning aan de Dijkeputten in Hoofdplaat.
Uit de woning is geluidsapparatuur, een TV en drank weggenomen.
De waarde hiervan is niet bekend.

O-3434-2005 Vuurwerk in toiletpot in schoolgebouw
In een schoolgebouw in Goes zijn woensdagmorgen 3 jongens aangehouden op verdenking van het gooien van vuurwerk in een toiletpot.
De jongens in de leeftijd van 14 en 15 jaar en afkomstig uit de gemeente Noord Beveland worden ervan verdacht op dinsdagmorgen vuurwerk in een toitetpot te hebben gegooid waardoor de afvoerbuis en de toiletpot zijn vernield en het onderliggende plafond schade heeft opgelopen.
Mogelijk volgen er meerdere aanhoudingen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland