Gemeente Haarlem


Publieksdienst, Communicatie


Gemeente Haarlem, Publieksdienst

Persuitnodiging


Kleurrijke bijeenkomst in de Gravenzaal.

Woensdag 22 juni 2005: "Dag van de inburgering in Haarlem"


De Gemeentelijke Opvang Nieuwkomers en Oudkomers van de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid nodigt u hierbij uit voor de 'Dag van de Inburgering in Haarlem'


Datum: Woensdag 22 juni 2005

Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Locatie: De Gravenzaal in het Stadhuis
Adres: Grote Markt 2 Haarlem

Inburgering betekent dat de gemeente Haarlem aan nieuwkomers en oudkomers kennis van het Nederlands, maatschappelijke oriëntatie, beroepenoriëntatie en eventueel een beroepsopleiding door middel van een traject op maat aanbiedt.

Op deze 'Dag van de inburgering' staan wij met de oudkomers en nieuwkomers die het inburgeringstraject hebben afgesloten even stil bij het behaalde resultaat en zullen wij ze uiteraard belonen met felicitaties en een certificaat.

De Haarlemse wethouder Maarten Divendal zal een toespraak houden.

Na het officiële gedeelte van de bijeenkomst volgt een informele borrel voor alle genodigden.

Wij hopen ook u te mogen verwelkomen op deze kleurrijke middag!


---

Nadere informatie voor de pers:
U bent van harte uitgenodigd om bij de 'Dag van de inburgering' aanwezig te zijn. Vanaf 14.00 uur worden de genodigden ontvangen in de Gravenzaal van het Stadhuis aan de Grote Markt.
Om 14:30 start het officiële programma.


De "Dag van de inburgering" is een sfeervolle en kleurrijke bijeenkomst. Meer dan 200 oudkomers en nieuwkomers uit de Haarlemse samenleving komen bij elkaar in de bijzondere ambiance van de Gravenzaal. U krijgt de ruimte om te fotograferen of om de bezoekers te interviewen. Voor aanmelding en meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Boon, communicatieadviseur Publieksdienst gemeente Haarlem, tel. 023-511 44 83 of amboon@haarlem.nl


---- --