Ingezonden persbericht

SalesVideo voorkomt ongewenste sollicitanten

Sollicitanten video online op internet

BILTHOVEN, 20050622 -- SalesProfs start met het vastleggen van haar kandidaten op video. De markt van werving en selectie is sterk aan banden gelegd als het gaat om uitingen op het gebied van leeftijd, geslacht, nationaliteit of taalgebruik, met de video presentatie zal SalesProfs haar opdrachtgevers direct kunnen laten zien wie de opdrachtgever voor zich heeft. Op grond van de beelden kan de opdrachtgever besluiten de beoogde kandidaat wel of niet uit te nodigen waarbij de voorselectie al door SalesProfs is gemaakt.


"Werkgevers willen duidelijkheid in hun keuze voor kandidaten aangeven maar mogen dit niet in de media of binnen personeels advertenties. Dit veroorzaakt veel onnodige en tijdrovende sollicitatie procedures. De video presentatie voorkomt dit, Wij ontvangen zeer enthousiaste reacties van onze opdrachtgevers en vrijwel iedereen werkzaam in P&O" aldus Kor de Boer commercieel Directeur

Geschikte kandidaten verlenen hun goedkeuring waarna de beelden kunnen worden vrijgegeven aan opdrachtgevers die een vacature hebben uitstaan.
Tevens kunnen werkgevers zonder opdracht via een inlogcode een selectie bekijken.
De dienst is gratis voor kandidaat en opdrachtgever.



Ingezonden persbericht