Ingezonden persbericht

Nieuwe website Centennium BI expertisehuis

DEN HAAG, 20050622 -- Sinds deze week beschikt Centennium BI expertisehuis over een volledig vernieuwde website. Het ontwerp van de nieuwe site sluit volledig aan op de onlangs opgefriste huisstijl, terwijl de inhoud nog nadrukkelijker onder de aandacht brengt waar de Haagse onderneming zich mee bezig houdt: business intelligence en datawarehousing.


Begin dit jaar kondigde het Haagse Centennium al aan in het eerste deel van 2005 veel aandacht te zullen besteden aan uitbreiding van haar (naams)bekendheid en herkenbaarheid. Een belangrijk onderdeel daarvan vormde het uitbrengen van een BI woordenboek en de stapsgewijze invoering van een nieuwe huisstijl. Een huisstijl waarin het in 2003 ingevoerde expertisehuis concept een belangrijke rol speelt. Met het label 'Centennium BI expertisehuis' en de daarbij behorende nieuwe logo's en kleuren werden de eerste stappen gezet. Door de introductie van de nieuwe website wordt de invoering van de nieuwe Centennium huisstijl afgerond. Qua look-and-feel zijn alle uitingen in lijn, terwijl de inhoudelijke boodschap steeds nadrukkelijker onder de aandacht brengt waar Centennium voor staat: het beschikbaar stellen van hoogwaardige BI expertise.

Omdat de zo bepalende eerste kennismaking vaak op internet plaatsvindt heeft Centennium veel tijd besteed aan de opmaak en vooral de inhoud van de site. Het zal bezoekers opvallen dat de rode draad die de verschillende pagina's verbindt wordt gevormd door de kernwaarden: 'menselijke meerwaarde', 'solide samenwerking' en 'objectieve onafhankelijkheid'. Ook haar visie op de markt, het vakgebied alsmede de dienstverlening en werkwijze van Centennium wordt uitvoerig toegelicht. Verder is er op de site veel informatie te vinden over de specifieke business intelligence en datawarehousing expertise van het Haagse expertisehuis en kunnen bezoekers handige zaken downloaden als: advertentie's, publicaties, brochures en uiteraard een actuele 'Centennium BI expertisematrix'.

"In deze website zie ik alle ontwikkelingen en progressie van de afgelopen periode terug.", aldus Peter R. Poharnok, algemeen directeur van Centennium, "De strategie die wij eind vorig jaar hebben bepaald vertaalt zich daar naar een heldere en tastbare boodschap. Op een plaats die voor iedereen bereikbaar is kunnen alle geĂŻnteresseerden nu lezen en ervaren hoe wij tegen onze markt, dienstverlening, werkwijze en kernwaarden aankijken".

Centennium BI Expertisehuis is gevestigd in Den Haag, aan het Lange Voorhout. Het bedrijf beschikt over ruime kennis van en diepgaande ervaring met vrijwel alle toonaangevende BI-tools en -technieken. Hand in hand met inzicht in methodieken, concepten en vooral de bedrijfsprocessen en -doelstellingen ten behoeve waarvan BI wordt ingezet. Met 28 medewerkers behoort Centennium BI expertisehuis inmiddels tot een van de grotere, zelfstandige en onafhankelijke, aanbieders van BI expertise in Nederland. In 2005 hoopt het bedrijf door te groeien naar een omvang van minimaal 35 medewerkers.

Voor meer informatie over Centennium BI expertisehuis zie www.centennium.nl