Politie Zeeland


---


W-3440-2005 Twee auto's total loss bij aanrijding Koudekerke

Op de Rondweg Koudekerke vond woensdagmiddag rond 15.40 uur een ongeval plaats waarbij 3 auto's betrokken waren.
Een 69-jarige automobilist uit Vlissingen reed over de Rondweg Koudekerke, komende vanuit de richting Zoutelande.
Gekomen bij de rotonde zag de automobilist te laat dat een onbekend gebleven automobilist, die voor hem reed, afremde.
Teneinde deze bestuurder te ontwijken reed hij over de rotonde heen, schampte een verkeersbord en werd gelanceerd op de middengeleider.
Daarna kwam hij op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terecht en ramde de hem tegemoetkomende 32-jarige automobiliste uit de gemeente Veere in de linkerflank.
Vervolgens schoof het voertuig verder over het wegdek en raakte nog een tegemoetkomende auto van een 28-jarige man uit Woerden.
De oplettendheid van de automobiliste uit de gemeente Veere heeft een frontale aanrijding voorkomen.
De voertuigen van de man uit Vlissingen en de vrouw uit de gemeente Veere zijn total loss. De man uit Woeden kon zijn weg vervolgen.


W-3441-2005 Frontale aanrijding Middelburg

Op de Stadhouderslaan in Middelburg zijn woensdagmiddag rond 17.30 uur twee automobilisten met elkaar in aanrijding gekomen.
Een 21-jarige automobilist uit die plaats nam de bocht vanuit de Spinhuisweg de Stadhouderslaan in te ruim en kwam frontaal in aanrijding met een 51-jarige automobiliste uit diezelfde plaats.
De auto's raakten beiden aan de voorzijde beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland