Gemeente Rotterdam

In juni maakt Rotterdam de balans op: zijn de resultaten behaald? Is gedaan wat is beloofd?

Resultaten behaald? Adviseer de Raad online!
Het college legt op 23 juni a.s. verantwoording af aan de gemeenteraad. En dus ook aan u!
Zijn de doelen gehaald? De afspraken nagekomen? Met andere woorden, is gedaan wat u had verwacht? De gemeenteraad gaat dit beoordelen. Maar de gemeenteraad wil eerst uw mening weten! Durft u deze te geven? Klik dan snel naar het digitale Stadsdebat en geef raadsleden uw mening. Het Stadsdebat is actief vanaf 30 mei tot en met 23 juni.

Wat vinden de fracties?
Wilt u weten wat de fracties vinden? Welk standpunt zij innemen? Bekijk dan de fractiestandpunten op deze website. U kunt reageren op deze standpunten via het Stadsdebat.

Wie vergadert wanneer over de behaalde resultaten? Wilt u weten welk oordeel de gemeenteraad uiteindelijk velt? Kom dan naar één van de opebare vergaderingen van de gemeenteraad of de diverse raadscommissies. Op 23 juni vergadert de gemeenteraad over de behaalde resultaten (naar aanleiding van de jaarstukken 2004). Tussen 31 mei en 16 juni worden de jaarstukken behandeld in de diverse raadscommissies. Alle vergaderingen van de raadscommissies en de gemeenteraad zijn openbaar en vinden plaats op het stadhuis. Wilt u weten wie wanneer vergadert over de behaalde resultaten? Bekijk dan het vergaderoverzicht.

[s?rotterdam.Openbaar_60327.OTAP_RDM Content
ite_250003.Griffie_2050902.Nieuwsbericht_2050906.Nieuwsberichten vera_2065333.Resultaten behaald? _2066980]