Ingezonden persbericht


PvdA Haarlem

Uitnodiging

Open debat verkeer en vervoer PvdA afdeling Haarlem

Graag nodig ik u uit voor het open - (ook niet leden zijn van harte welkom) - debat over verkeer en vervoer van de PvdA afdeling Haarlem.

"Over welke mobiliteitsthema's moet het gaan in het verkiezingsprogramma van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen? Dat is de centrale vraag, in het Open Debat over dit thema op 23 juni a.s. vanaf 20.00 uur in Wachtkamer 3e Klasse op Station Haarlem.

In de ogen van de commissie een zeer toepasselijke plek! Als sprekers zijn uitgenodigd de heren Paul Dam (Leaseplan), Jaap Moerman (Fietsersbond) en Steven Luyn (Connexxion). Zij zullen vanuit hun dagelijkse werk hun visie geven op de mobiliteit van en in Haarlem, per auto, per fiets en per Openbaar Vervoer. Vervolgens is er alle ruimte om uw mening te geven en in debat te gaan met de sprekers danwel met de aanwezige PvdA-raadsleden.

Het Debat wordt georganiseerd door de Verkiezingsprogrammacommissie. Het is de eerste in een reeks van drie. De overige twee zullen gaan over Bouwen en Groen (7 juli) en Economie, Werken en Bijstand (30 augustus).

Met vriendelijke groet,
Sander Sieswerda
telefoon: 023-5366599
e-mail: s.f.sieswerda@tele2.nl
Bestuurslid PvdA-Haarlem