BNN



Boekpresentatie van Weg met BNN

Hilversum, 16 juni 2005

Beste redactie,

Graag nodigen we je op donderdag 23 juni a.s. om 17.00 uur uit voor de boekpresentatie van Weg met BNN, het boek voor en door backpackers. Geheel in stijl vindt de presentatie plaats bij hostel The Flying Pig aan de Nieuwendijk 100 in Amsterdam.

Tijdens een speciale radiopresentatie van het boek door presentator Ramon Stoppelenburg van het Radio 1-programma Weg met de BNN kom je op verrassende wijze te weten waar het boek om draait. Zo vertelt Patrick Lodiers over zijn avonturen in China, hoor je een disasterverhaal van ÈÈn van de backpackers en komt Harold de Kroon van Uitgeverij 521 aan het woord over hoe het boek tot stand is gekomen.

Het boek is ontstaan uit een samenwerking tussen Weg met BNN en Uitgeverij 521. Het boek is 220 bladzijden dik en kost 12,50 euro. In het boek zelf zijn naast de hiervoor genoemde onderwerpen ook de reisverhalen te vinden van de BNN-ers Hanna Verboom, Eric Corton, Eddy ZoÎy, en K¸rt Rogiers. Fotograaf Frank Muller geeft fototips en in het 'Zwarte gat' worden tips gegeven om zo zolang mogelijk het backpackersgevoel vast te houden eenmaal terug in Nederland.

Naast de radiopresentatie van Weg met BNN is er is alle gelegenheid om Ramon, Patrick, Harold en de backpackers vragen te stellen of hun reisverhalen te horen. Wil je van deze uitnodiging gebruik maken, mail dan onderstaande antwoordstrook voor woensdag 22 juni naar marion.van.dam@bnn.nl. Je bent dan vanaf 17.00 uur welkom. De presentatie duurt tot 19.00 uur

Met vriendelijke groet,
BNN

Marion van Dam

ANTWOORDFORMULIER

Ja, ik kom naar de boekpresentatie van Weg met BNN op donderdag 23 juni

Bedrijfsnaam: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..
Contactpersoon: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ..
Fotograaf: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...
Telefoonnummer: ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ...

Bijlage: -routebeschrijving

Routebeschrijving

THE FLYING PIG
Downtown Hostel
Nieuwendijk 100
1012 MR Amsterdam
Holland

Het beste kun je met het openbaar vervoer komen. The Flying Pig ligt op loopafstand van het Centraal Station van Amsterdam. Als je met je rug naar het Centraal Station staat, loop dan richting Damrak. Voorbij het Victoria Hotel neem je de eerste steeg aan je rechterhand. Aan het einde van steeg ligt de Nieuwendijk. The Flying Pig bevindt zich op nummer 100.

Vanuit richting Amersfoort
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem op knooppunt Watergraafsmeer de A10 richting Purmerend / Zaandam. Neem de eerste afslag S114 Zeeburg en volg de borden Amsterdam Centrum / Centraal Station. Via de Piet Hein tunnel. Rij achter het Centraal Station langs en ga direct naar links. Volg de parkeer bewegwijzering.

Vanuit richting Utrecht
Volg de A2 richting Amsterdam. Neem op knooppunt Afslag de A10 richting Purmerend / Zaandam. Neem de eerste afslag S114 Zeeburg en volg de borden Amsterdam Centrum / Centraal Station via de Piet Hein tunnel. Rij achter het Centraal Station langs en ga direct naar links. Volg de Parkeerbewegwijzering.

Vanuit richting Den Haag, Rotterdam, Schiphol
Volg de A4 langs Schiphol richting Amsterdam. Neem op knooppunt de Nieuwe Meer de A10 richting Zaandam. Neem afslag S103 Haarlem en volg de borden Amsterdam Centrum / Centraal Station. Sla voor het Centraal Station linksaf en volg de parkeerbewegwijzering naar parkeergarage Amsterdam Centraal. Je wordt via een kronkelige route naar de parkeergarage geleid; goed opletten dus!

Vanuit richting Zaandam
Volg de A8 richting Amsterdam. Neem na de Coentunnel afslag S103 Haarlem en volg de borden Amsterdam Centrum / Centraal Station. Sla voor het Centraal Station linksaf en volg de parkeerbewegwijzering naar parkeergarage Amsterdam Centraal. Je wordt via een kronkelige route naar de parkeergarage geleid; goed opletten dus!

BNN
Marion van Dam
Postbus 646
1200 AP Hilversum