Gemeente Eemsmond


Eemsmond organiseert kennismakingsbijeenkomst nieuwe inwoners vrijdag 17 juni 2005

Op donderdag 23 juni aanstaande vindt de kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe inwoners van de gemeente Eemsmond plaats. Voor deze avond zijn de inwoners uitgenodigd, die zich in het afgelopen jaar in de gemeente hebben gevestigd. Zij krijgen de gelegenheid om formeel en informeel kennis te maken met de gemeente en haar bestuur. Dit jaar verwacht de gemeente ongeveer 65 nieuwe inwoners.

De bijeenkomst bestaat uit twee onderdelen. Het officiële gedeelte vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis van Uithuizen. Hier wordt informatie gegeven over de gemeente Eemsmond en stellen de collegeleden zich voor. Zij vertellen kort iets over zichzelf en hun portefeuille. Daarna vertrekt het gezelschap naar de Menkemaborg voor een bezichtiging van de borg en de tuin. De bijeenkomst eindigt in het Schathoes.

Iedereen die zich het afgelopen jaar in de gemeente Eemsmond heeft gevestigd, heeft een persoonlijke uitnodiging gekregen voor deze bijeenkomst. Nieuwe inwoners die deze uitnodiging hebben gemist, kunnen contact opnemen met de afdeling communicatie van de gemeente Eemsmond, via telefoonnummer (0595) 437 555.