Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Spectaculaire opening van het Strand aan de Maas Maastricht

Op 23 juni is het dan zover, Maastricht heeft zijn eigen Strand aan de Maas. Het openingsfeest begint om 19.00 uur met swingende optredens van DJ Hitmeister D vs Victor Coral, Roog en Quinten de Rozario & Jessie K. Je vindt het Strand aan de Maas op De Griend, vlakbij de Wilhelminabrug. De zomer kan nu echt beginnen!

Er zal de komende maanden nog genoeg te beleven zijn op het Strand aan de Maas. Zo draaien er elke dag de tofste DJ s. Op woensdag kun je bijvoorbeeld genieten van Bossa Estufa met DJ John. Op donderdag kun je de hele avond tropisch swingen tijdens de Salsa Beach. Vrijdag staat in het teken van de sound van Blue Note tijdens de Blue Beach Jazz Beats, op zaterdag kom je in de mood met de dance van de Summerclub en op zondag hoor je relaxte tonen bij de Soulfood Sessions. En verder staan er nog heel veel spectaculaire party s en sportieve activiteiten op het programma.

Natuurlijk vergeten we ook de kleine strandliefhebbers niet. Zo kunnen zij elke woensdag- en zondagmiddag lekker spelen met allerlei leuke en bijzondere spellen die ze op het Strand aan de Maas vinden. Terwijl de ouders lekker genieten van een hapje en een drankje natuurlijk!

Het Strand aan de Maas wordt zowel in Maastricht als in Rotterdam georganiseerd door JMR produkties en Seven Days. In Maastricht werken zij nauw samen met Vodafone die het Strand aan de Maas Maastricht mede mogelijk maakt. Hun kennis van de stad zorgt ervoor dat de uitstraling van het Strand helemaal past bij de Maastrichtenaren!

VOOR DE REDACTIE:

JMR produkties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en dit jaar medeorganisator van het nieuwe muziekfestival Rotterdam Import.

Seven Days is een communicatie adviesbureau met als specialisme merkbeleving. Seven Days is bekend van o.a. Waterlife blvd en Winterplein en daarnaast werkzaam voor o.a. Unilever, Heineken, Coca Cola, Smart Nederland, Masterfoods en Maxxium Nederland.

AFZENDER: JMR produkties B.V.

Contactpersoon: Danielle van de Velden

Postbus 1739

3000 BS Rotterdam

tel. 010-4331300 / fax. 010-4134622

e-mail: communicatie@jmr.nl